2009/10/06
07:56

Írta: Ák_

dékilenc

Aki még nem ment volna el a moziba kérni egy jó zsíros sültkrumpli-papírba csomagolt District 9-t, és épp akad ideje és pénze is (tehát semmilyen értelmes kifogást nem tud gátként emelni) az igen sürgősen húzza el a belét a mozgóképvetítési intézményhalmaz egyik elemébe, mozgóképet nézni. Igény szerint csámcsogva/szürcsölve/csöndben. Bizonyos pontokon a tátott száj lesz a nyerős, az tuti. És ha eddig nem esett volna le neki a tantusz a csupa nagybetűs ÉLETből (igazából csak kiskapitális, de szeretek túldramatizálni), akkor megtudhatja hogy egy százas skálán mennyire mocsok az ember (ötezer-duplaplusz).

Meg azt is, hogy ha alient eszik attól nem tud csúcsstukkerrel csúcsskúlókat lőni. De ezt kevésbé tartottam érdekesnek, ezért nem is akartam említeni. Mostmár mindegy.

Na akinek a provokatív parancsom nem keltette fel a mozibamenőkéjét az pislantson rá Lisztesember által már jórégen kitolt trailerre, aki pedig esetleg látta és kiváncsi egy kritikára, neadjisten valaki aki nem látta, de mégis kíváncsi egyre (azért kissé spoileres), az kacsintson ide, a deltára.

Úgy mellesleg ha valakit nem is érdekelnek az ilyen istencsászár-sztorik, akkor is zúzzon csak be nyugodtan, mert a képekre majd' két óráig teljesen nyugodt szívvel csurgathatja majd a nyálát. Enjoy!

Szólj hozzá!

Címkék: film tudás filmajánló tiszteletreméltó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása