2009/09/22
17:19

Írta: Szerb Lisztesember

Hófehérke és a hét D

Tegnap amint a neten bóklásztam, egyszer csak belebotlottam a Canon EOS 7D néven elhíresült fotóaparátba. Néztem is, hogy hogy a manóba kerülhette el eddig ez a gép szép szemem világának figyelmét. (Ilyenekben rém informált vagyok vigyázz.) No, mindegy is, viszont mielőtt bárki megörülne, hogy végre eljött az EOS 5D mrk II utódja, na őket le kell lohasztanom mivel ez inkább egy feltupírozott EOS 50D mintegy 5D mrk II utód. Ugyanis APS-C szenzoros, azaz nem full frames egyedről van szó. (szomi) Viszont van HD videó, meg 18 megaPiXeL meg DiGic 4 is, főleg, hogy duál. Keresőjének lefedettsége meg full kábé 100%. Az árcédula valahogy így néz ki:

A váz: 460 ezer mádzsar forint.
Egy EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM obit rácsoffasztva pedig már 662 rugót kell véRLazán az eladó elé gurítanunk.
(Ha hozzám vágnák, nem éppen azzal lennék elfoglalva, hogy pityeregjek, mekkora nagy lila folt is nőtt a homlokom jobb felső szegletén.)

 

Szólj hozzá!

Címkék: képalkotás megapixel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása