2009/06/14
07:48

Írta: Ák_

Thelma and Louise

Ha már tegnap voltam kedves terítéketekre varázsolni egy idézetet Thelma and Louise-ból, akkor most itt az idő, hogy magát a filmet is ajánljam nektek. Az ugye nem kérdés, hogy úgy általában Sir Ridley Scott [a.k.a. "Istencsászár"- A Szerk.] összes művei be van tárazva az ajánlmányok közé, de természetesen Te, kedves olvasó, mint emberi lény, egy lusta ratyi vagy és nem fogod mindet letölteni, viszont, ha egyesével ajánlom, akkor talán van rá lehetőséged, hogy valamivel több leszel a mozgóképsor megtekintése alkalmával. Na nyugi, nem téged akarlak fikázni, még ha első (második, harmadik, ennedik) ránézésre úgy is tűnt, csak mindnyájan eltörpülünk Mr. Scott mellett.

Szóval, Thelma és Louise. Két csaj 'on the run', menekülnek. Ez az alap, véletlenül - vagyis, háát, nade mindegy is - gyilkosságba keverednek, és úgy döntenek, hogy 'fuck it' és lelépnek. A cél a messzi Mexikó, keresztül-kasul mindenen, adott a gyönyörű táj, de azért ennél kissé többre számíthatunk. Kemény, de kiszolgáltatott nőnemű egyedek, számomra faszán tetsző befejezéssel - ez bizony nem mindig van így, még a kedvenceim közt sem. Most nem akarok belemenni mélyen, legyen elég annyi, hogy majdnem mindenki egy genny, és éljen a csalódás a világban/kiábrándultság a világból. Képmutatás, etc. Nem árulok el többet, nézzétek meg, és akkor rájöhettek ti is. Nekem bejött a sztori, a képi világ pedig Ridley Scotthoz méltó. Katt a képre IMDB-hez. Enjoy.

Szólj hozzá!

Címkék: film filmajánló jókép

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása