2009/06/13
17:51

Írta: Ák_

csajkvóta

Ugyebár mondanom sem kell, hogy Sir Ridley "Istencsászár" Scott az egyik kedvencem. Bár akadnak necces próbálkozásai[Mennyei Királyság], még azokban is olyan képi világgal csapja arcon az embert, hogy az egyszerűen csak na. Viszont többségben vannak a retekmód élvezhető, sőt - hogyismondjam - felettébb a 'szuperhűdejó' felé hajló alkotások. Na azért nem esek túlzásokba, csak azt akarom mondani, hogy imádom Ridley Scott-ot. És ezen okokból kifolyólag mai szombatunk szelességében képernyőmre akadt a Thelma és Louise, amitől bezomány kissé féltem. Hiba volt. Viszont most még nem jutottunk el odáig, hogy ajánljam a filmet, mindössze egy idézetet kaptok, ami olyan nagyfokú lazasággal érkezik, hogy azt még Tapsi Hapsi és Will Smith is megirigyelhetné. Szitu: Nő revolverrel boltot rabol, szépen lazán-udvariasan, majd távozás közben, kifelé menet:

"Ladies and gentlemen, I want to thank you all for your cooperation. Now stay down on the floor until I'm gone, and have a good day."

Szabadon: Hölgyeim és uraim, szeretném megköszönni az együttműködésüket. Kérem maradjanak fekve amíg távozom, és legyen szép napjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: quote of the day

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása