2009/06/03
20:22

Írta: Ák_

Malloy és Price

Kedves Cafatka kedves ajánlásának köszönhetően megismerhettem (még jó régen, valamikor a prehistóriák völgyszeszélyében) eme darabot, melynek vizuális hatásai és igazából inkább rímpárjai egyből lehengereltek, egészen az aszfalt molekuláinak mindenségéig. Tim Burton egyik első (első?) alkotásáról van szó, ami a kedves Vincent Malloy történetét mondja el Vincent Price aranyásó-hangján. Az angolszász nyelvterületen elterjedt verbálkommunikációs formalinhab ismerőinek sokkal élvezettel teltebb lesz a videó a már említett rímpároknak köszönhetően, amik természetesen - és talán inkább szerencsére semmint sajnos - angol nyelven hangoznak el. Enjoy.

Személyes kedvenc: He likes to experiment on his dog, Abercrombie / In the hopes of creating a horrible zombie.

De azért a Poe-s rím és a végén a Nevermore-sor sem kicsit szabott oda az észlelőbimbóimnak. Na, mostmár tényleg enjoy!

Cafatkának ismét hála, bevetem a gyorsreagálású EDIT-et, és kirakom a szövegét, ami nagyon tetszik, ha még nem mondtam volna.

 

Szólj hozzá!

Címkék: youtube tudás rendező makáma cafatka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása