2009/05/24
07:54

Írta: Ák_

Hal, halász, steak.

A mai mottó kevéssé lesz ismert és én speckó a kimondó Jay Leno-t sem ismerem, pedig a legtöbb embert akitől idézni szoktam, személyesen haverálom (de). Na de hát nekem megtetszett, amikor megláttam, még azt hittem, hogy, de aztán kiderült, hogy nem, hanem sokkal inkább annak kifordítása. Ami pedig egy misét nem ér meg de egy postot simán és göröngyösön egyaránt, tehát vigyázz, mert jön a legújabb Quote of the Day, egy igazán tetszetős darab mely aktuális az emberek megkérdőjelezhető gondolkodásmódját figyelembe véve - sok erőpontba került ennyire politikailag korrektnek lenni [Nem, te butus, ez a politika nem az a politika, itt mást jelent. Keress rá, hogy politically correct]. Szóval:

"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach a man to fish and he will eat for a lifetime. Teach a man to create an artificial shortage of fish and he will eat steak."

Szabadon: Adj egy embernek egy halat, és egy napig enni fog. Tanítsd meg halászni, és egész életében enni fog. Tanítsd meg mesterséges halhiány előidézésére, és steaket fog enni.

(jep, 'enni fog' helyett jobb lenne a 'jóllakott lesz' de így egy fokkal jobban lejön a záróakkord, érted. azért köszi, hogy észrevetted)

Szólj hozzá!

Címkék: tudás világnézet quote of the day

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása