2009/05/21
10:15

Írta: Ák_

Kérem a következőt: Martin, Aston

Hát igen. Mr. Bond tanulmányi kirándulásairól készült dokumentációkból tudhatjuk, hogy jóféle. Aki kicsit tüzetesebben megvizslatta már, de azért nem túlontúl, az tudhatja, hogy megbízható, odaszab, és jól néz ki. Viszont azt sem érdemes tudni, hogy Aston Martin kemény. Aston Martin más. Aston Martin nem viccel.

Ők a 24-órás versenyeken indulnak egy új autóval, ami... Várjunk csak, nem is új. Néhány minimális módosítástól eltekintve (sportabrocs) gyári. Ja, hogy ők gyárival versenyeznek? Mondtam már, hogy Aston Martin kemény? A képre kattintva megtekintheted weboldalukat, ahol másegyéb négykerekű automobil-csodákat tekinthetsz meg. A Racing részleg alatt mégextrémebb durcaságok, ám ott ez az autó még nem szerepel(nem tudom, miért). A furcsaság netovábbja, hogy találtam egy korrektül kinéző audi-t. Hogy ezt mért ebbe a postba rakom? Mert audi nem érdemel külön postot, legalábbis egyelőre :) Na, szevasztok, remélem élveztétek az időszakos jóautó-ellátmányotokat.

Szólj hozzá!

Címkék: tudás ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján tiszteletreméltó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása