2009/05/20
20:20

Írta: Ák_

How to: Poker Warfare

Első fejezet: Könnyed védelmi taktikák. Na nem kell beijedni, nem fogok hadászati utasításokat adni, mindössze elérkezett a Quote of the Day session legújabb darabjának órája. Akitől pedig a kvót származik, az nem más, mint egy olyan ember, akit már egészen bizonyosan meg kellett volna említenünk blogunk felbecsülhetetlen, de igencsak virtuális hasábjain. És ha egyszer majd bevezetném az istencsászár-díjat, akkor azt elébb vagy nemelébb valószínűsíthetően ő is megkapná. Akiről a szó folyik, az nem más, mint Para-Kovács Imre, és a mester utólagos engedelmével most publikálnám szavainak egy töredékét, mert jók. Téma: hogyan profitáljunk pókertudásunkból, ha körülöttünk hülyék és/vagy szar/kötekedő alakok vannak, valamint ezzel szoros összefüggésben a kapcsolat nullaközeli állapotra való csökkentése. Here we go:

"Amennyiben a választott hely lehetetlen alakokkal zsúfolt, de kihagyhatatlan, mert mindenki hülye, ajánlatos a teljes elzárkózást választani: mp3-lejátszó, napszemüveg, kapucni, esetleg hegesztőálarc, villamosokból kialakított barikád, gyalogsági ásóval elmélyített gödör."

Szólj hozzá!

Címkék: quote of the day

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása