2009/05/17
08:00

Írta: Ák_

Jelen vannak vagy alternatíva?

Ismét elérkezett a nagy pillanat, amikoris ismét prezentálódik számotokra felettébb új blog-session keretében egy egész darab idézetet, a legmelegebb hálámmal és teljesszívű köszönetemmel ötvözve, meg persze elvétve egy-két hiper-törékeny szénszállal. Hogy mindez minek? Nem tudom, semmi értelme, maximum így érdekesebb, és talán jobban fog tetszeni. Akárhogyis, köszönjük Theodore "Teddybear" Roosevelt-nek, hogy szájából hangszálaival kiárasztotta eme mondatot, plusz köszönet annak a légköbméternek, mely a feladatát megfelelően végezve ennek végrehajtását fölöttébb elősegítette. Szabad fordítás alul.

"When they call the roll in the Senate, the Senators do not know whether to answer 'Present' or 'Not guilty.'"

Szabadon, Szenátus és Szenátor kicserélve Parlamentre és képviselőre, csak hogy földrajzilag is aktuális legyen: Amikor névsort olvasnak a Parlamentben, a képviselők sosem tudják, hogy "Jelen"-t, vagy "Nem bűnös"-t mondjanak e.

Szólj hozzá!

Címkék: quote of the day

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása