2009/05/14
10:00

Írta: Ák_

Keresztút. Válassz.

Nem szeretnélek sokáig vezetni titeket a gondoskodás öröme körül, ígyhát elétek tárok egy valószínűleg viccesnek(is) szánt de igen aktuális idézetet, ezzel a Nap Idézete díjat Woody Allennek nyújtva át, egy rövid megtisztelgés erejéig meg is említve az öreg harcost. Most nincs erőm tovább főzni a betűlevest, úgyhogy ennyi volt, eredetiben és szabadon:

"More than any other time in history, mankind faces a crossroads. One path leads to despair and utter hopelessness. The other, to total extinction. Let us pray we have the wisdom to choose correctly."

szabadon: ~Többször (jobban??), mint eddig bármikor, az emberiség keresztúthoz érkezett. Az egyik kétségbeesésbe és mindenek felett álló reménytelenségbe vezet. A másik a teljes kihaláshoz. Imádkozzunk, hogy meglegyen bennünk a bölcsesség a megfelelő kiválasztásához.

komment

Címkék: quote of the day

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása