2009/05/12
22:09

Írta: Ák_

vote 'bout weeeeeed

Nem nagyon akad időm zúzni a blablat, plusz már kedvem mégkevésbé sem, de gondoltam azért rátekintehtnétek végtelen értelmetek határmezsgyéjével eme szösszenetre. Szavazásról van szó, de ha nem akartok kattintatni (mert például lustaszarok vagytok egytől egyig, vagy másegyéb okokból melyek rajtatok kívül és/vagy belül állnak és/vagy álltak), akkor elmondom, hogy most hogy áll:

Kérdés: Egyetért-e azzal, hogy a kendert az alkoholhoz és a cigarettához hasonlóan szabályozzák, hogy a gengszterek helyett az adófizetőket gyarapítsa a biznisz, és hogy a rendőrség hatékonyabb bűnüldözést végezhessen?

Igen 87.8% - Nem 12.2%

Mindenképpen érdekes, ezt kell hogy mondjam. További következetlenségeket nem is vonnék le ha nem gond. Viszont, nem azért mert belekötős vagyok - pedig az vagyok - hanem mert tényleg, szerintetek a hatékonyabb bűnüldözés (vagyis a kérdés utolsó fele) hogy a retkestáptalajba jön ide? Mármint a legalizálástól hogyan is lenne hatékonyabb a rendőrség...? Ja, hogy javulna a stat mert nem lenne sok illegális füvező vagy wtf...? Na, anyway, off ye go.

komment

Címkék: jókép szavazódás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása