2009/05/07
19:27

Írta: Ák_

kivelőzés+értékelés=kivaluezás

Elérkezett ama nagy pillanat, amikor is lezártnak tekinthetem eme szavazást, és bár szerettem volna több leadott szavazatot, és nincs meg  a választókorú lakosság 25%-a, én ezt leszarom, és eredményt hirdetek. Végülis eljöttetek(tünk) tizenhárman, ami lucky egy szám, és bőven jó.

Nahát, minden szavazó teljesmértékű kielégítéséhez, illetve a kielégülés élményének a lehető legjobban való megközelítéséhez arra van szükség, hogy irtsuk ki az emberiség nagy részét, de minél több falfelületet és streetartos arcot életbenhagyva, hogy szépítsék városaink szellemromjait, mindeközben sugározzon minden halált, bömböljön shuffleön a zene-szekciónk, rakjunk ki több pronográf tartalmú tartalmat tartalmazó tartalmat, közben hirdessük nagy táblával a regisztrációs elérhetőségeinket, és különben meg annyira sürgősen, hogy már tegnapelőtt kész kellett volna legyünk vele.

Hát ez interesting. De azért hozzátenném, hogy a kihalt városban fujkáló graffitisek nyertek, őket követik fej-fej mellett a pusztulást áhítók és a magukat pornóval ámítók. (nem teljesen fej-fej mellett, de manapság már fel sem tűnik egy kis csiszi-csuszi) Hát ezek lennénk mi, illetve ti, illetve mindnyájan: eme blog olvasói, szerkesztői, másegyébjei. Én büszke vagyok rátok is, meg magamra is :)  (naaa, azért annyira azért nem)

komment

Címkék: super

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása