2009/04/29
07:43

Írta: Szerb Lisztesember

Kávé

A reggel, nem kézzel válogatott s őrölt kávé illattól volt hangos? Hm? mMmmm?! DE! Akkor igyunk rá szépen még egy kannával és mondom a tervet.

TERV:
Először is minimum egy (de esetenként kettő az ajánlott napi bevitel) nyanyát be kéne vágni az épülő Négyes Metró fúrópajzsa alá. De szigorúan csakis azután, hogy jól leláncfűrészeltük texasi módira. Persze bizonyos kivételes esetekben a sarokcsiszolás ugyanúgy megengedett, de persze pont levonással jár. Hát, hogyha ezt a jó murit kihagytuk, a főnökünket azért a biztonság kedvéért vágjuk ki a csiliárdodik emeletről (Máskülönben komoly következmények fognak fellépni. Értem e fölött, a nap további részében való visszafordíthatatlan létezését.) Ezek után szépen töltsünk még egy csésze kávét és várjuk meg a terror elhárítók érkezését.
Ha viszont mégsem kávézaccal ugortunk ki az ágyból, akkor mondom a B tervet.

B TERV:
Éljünk még egy kis nem-normális-életet.

 

1 komment

Címkék: youtube agymenés tudás világnézet hülyenet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása