2009/04/26
07:00

Írta: Ák_

EZ AnnYira SuPER

Ugye tudjátok, hogy a site legalján van egy 'Akikre felnézünk' rovat? És ugye tudjáto, hogy az a minimum, hogy ezt minden áldott nap nézitek?! Az a tapasztalatom, hogy ezt nem mindenki bírja hajlandósággal minden áldott nap nézni, vagy legalább alkalmanként belekukkantani. Mindenesetre őket szeretjük, és a Lisztes barátom által említett BlogEtikett miatt meg amúgyis nem szoktunk kirakni olyasmit, amit ők már kiraktak, kivéve ha azt nagyon muszáj látnotok. Hát ezt most nagyon muszály látnotok. A forrásom itt van, mélyentisztelt mindennapibetevő keretében. A videó után folytatódom :)

Hát ez egyszerűen annyira tetszősen jó, hogy a földanya alá sírom a szemeim kigúvadt vörösségét, rekedten ordítom a dallamot (NEM), és juhúú! Na a viccet félretoszva, tényleg nagyon bejön. A félreértés hasonlómódoni félretoszása érdekében a zene nem (en e em) tetszik, de poén kategóriába simán elmegy, maga a cselekedet viszont egyenesen állat (á ell ell a té).

Ha valaki fel szeretné kapni a fonalat amit vagy elejtett vagy azt se tudja hol van vagy azt se tudja, hogy van, akkor én azt odaküldöm neki. A fonál első darabját már beembedeltem, de ha többre vágysz, akkor megnézheted kétszáziksz ember megfagyását New Yorkban (meg nem erősített források szerint a legújabb windows alatt futnak), ami nagyon nagy móka. Ugyanettől a társulattól megnézhettek egy szerintem szintén K. Jó darabkát, ami a gyakrabbani felnézésre utasít vagy sokkal inkább kedvesen de aranyosan buzdít, mozdít. Ezen kívül akit érdekel még számos-számtalan ilyenféleséget találhat az említett csatornáján, vagy egész egyszerűen a 'More videos from this user'-re kattintva. A Food Court Musical nekem különösebben nem tetszett, de azért okés plusz elég jók az emberek reakciói. Ezekenkívül a szemesfül és a szemfüles olvasóink találhatnak mindenféle jót és szépet, mint nadrág nélküli metró-futam, pólómentes akármi, ésatöbbi. Jó keresgélést, egyébként az utóbbi három link az Improv Everywhere-hez tartozik, csak hogy meglátogathasd a saját websitejukat. Na, remélem kimerítő voltam, kellemes vasárnapot.

(április elsején mindenkit átszabtak azzal, hogy egy temetésen szórakáztak. csak itt kivételesen a temetés is megrendezett volt, jópár youtube júzer elhitte, és pipa lett. de természetesen ilyesmivel még ők sem viccelődnek)

Szólj hozzá!

Címkék: youtube tudás hülyenet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása