2009/04/23
17:17

Írta: Ák_

vulkánugrás

Abban az érdekesen ámdebár kettős helyzetben vagyok, hogy egy nem különösebben jó videót fogok kipostolni. De ami a videón kép és hang formájában található, tehát maga a cselekedetmény ami fel van véve, az egyszerűen awesome. Awe-some!

Valery Rozov (RUS) helikopáterből ugrott egy jó nagyot, bele egy működő vulkánba. Na nem kell könnycseppeket maszatolni, mindez a kamcsatkai tél közepén lett megtörténve, szóval be volt fagyva, de így is elég keményen megszívható a sok szikla meg minden okán. Szóval akit érdekel kattintson, és nézze végig ügyesen, ezt az amazing cselekedet. Akit mégjobban érdekel, az akár interjút is találhat az extrémállattal (minden tisztelettel mondva) ugyanazon az oldalon. Természetesen mi más, mint a híres-neves Red Bull színeiben történhetett meg mindez? Ugyeugye... Ja, egy parányi apróságot elfelejtettem megemlíteni: az ejtőernyőjét csak azután nyitotta ki, hogy a kráter pereme alá ért... Hoppá!

 

Szólj hozzá!

Címkék: tudás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása