2009/04/20
08:00

Írta: Ák_

vegyesgyümölcskosár

Na, megint sokmindenről van szó. Merhogy mindenről csak egy-egy szót akarok szólongani és ezmiatt nem pazarolnám őket különpostra, éljen az egybetakarékosság.

Elsőként titeket nem szab fel, amikor a rádióban megállás nélkül olvassák be a "hírnek" nevezett mondatokat? Nem tudom, hogy a hírolvasó-é a puhapingpong, vagy kevés az ideje sok hírre, de imááádom az olyan mondatokat, mintpl "Amerikai kommandósok számos kalózt tartóztattak le a veszprémi kézilabdacsapat ismét győzedelmeskedett a blablabla otthonában".

Másodként amikor mindenki mindenáron túl akarja fogalmazni magát a tv-ben? Tökmindegy, hogy az IQja durván plusz/minusz öt, de ő azért 'kifínomúlt' lesz, és "sértegetést valósítottak meg" és "károkozás valósult meg" és ehhez hasonló szépségek sülnek ki belőle. Alapból tetszenének ezek a mondatok, de valamiért úgy érzem, hogy ők nem azért fogalmaznak így, amiért néha én is...

Harmadként pedig: Igen, Lisztesember már kipostolta a hős-kreátor-generátort, de ismét sajnálattal kellett tapasztaljam, hogy (még mindig) nem elérhető az FTL. Pedig simán feladnám a fénykardot, az EKKORA (kart kitárva mutat) fejszét, vagy az ultralaza mordályt, mert az FTL a legjobb, leghasznosabb, leghatásosabb, leglegebb különleges képesség. Én is kérnék egyet a hátamra majd Mikulásra (a fogyasztói társadalom által megfertőzött, förtelmesen fújdeszörnyű Coca-Cola-pirosba öltözött Mikulástól).

Spun up, go - The board is green. [szabadon: Felpörögve megy - A tábla kék]

Szólj hozzá!

Címkék: hero nonsense kurvaszar miaszar

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása