2009/04/18
08:30

Írta: Ák_

orange crush

A minap Cs. Gábor lakos felhívta figyelmemet arra, hogy neki föntvan egy videója. Namármost előzménytörténet, hogy én szeretem Cs. Gábor (lakos) videóit, mert azokban olyan audiovizuális effekt-összhatások szoktak általában helyet kapni, amik hatására a magamfajta átlagvideónézőnek - ha az állkapcsa nem is törik szilánkosra a tökéletesen rugalmatlan ütközéstől a padló síkjával, de - a retinája kitépődik.

Na azért nem akarok túlzásokba esni, de amilyen entuziazmussal (húszabjmeg) elmesélte, ahogy a videó ezerötszáz képkockáját kimentette, majd mindre applikálta a rendkívül hasznos, effektív, és ár/érték aránymutatókban is sikeres photoshop mindenféle attribútumait, majd utána videóvá mentette szépen az ezerötszáz képet, ésatöbbi. Namármost a mód ahogy elmesélte plusz ha elképzeled az ezzel járó munka mértékét, akkor már dobunk neki egy riszpektet, de e mellé még szerencsére párosul az is, hogy szerintem eléggé nagyon jól néz ki. Főleg a belassulós rész.

Ez már két indok, pedig nekem egy is elég egy posthoz. Néha egy sem kell. Pedig van még egy: lila az ég! Blogunk színeiben pompázik a videó, hát ebből garantált embed! Nézzétek, élvezzétek, egyebekért vizitáljátok Cs. Gábor (lakos) myspace-ét ezen a címen. Enjoy.

Szólj hozzá!

Címkék: tudás super

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása