2009/04/15
16:00

Írta: Ák_

Allegro

Emlékeztek arra a postomra, amelyikben felsorakoztattam 3 All Along the Watchtowert, amolyan összehasonlítás slash viszonyítási alap képpen? Nem? Nembaj, nem kell túlzásba vinni az emlékezést, dobok egy linket. Vigyázz, megy. Hoppá, ügyesen elkaptad.

Na. Ottan meg volt jelenve Bear McCreary (bazzeg de nehéz gondolkodás-pauze nélkül egyhajtásra leírni a C-torlódás miatt), akinek zenéje csodás, és nem akarok offendálni, de az övé a 3 közül a legjobb Watchtower. Na mindegy.

Na most őneki lesz itten propagálva egy másik száma, amit szintén kedvenc sorozatunkhoz írt. Nem, egyébként kifejezetten nem szeretem, amikor valaki T/1-ben ír cikket(itt speciel postot), de most ebben a topik-kérdéskörben attól tartok az egész Szerkesztőség nevében beszélhetek. Szóval, mint ahogy az kiderül egy s más mindenféle egyéb adalékvideókból, ez az első olyan zenekölteménye a sorozathoz, amit szimfonikus zenekarra írt. Ennek megfelelő a minősége is(vagy nem tudom, hogy ennek megfelelő-e, de egyszerűen kolosszális. már nem vagyok biztos abban, hogy az "ennek" mire utalt, de a zenét nem győzöm az egekbe magasztalni).

Gyerekek, élvezzétek, olvadjatok el a dallamokban, ússzatok a hangjegyek között, oldódjatok fel az élvezet-árban, kapcsolódjatok teljesen ki, és adjátok át magatokat. Megjegyzésént hozzávarrnám, hogy legalább 2 hangulathoz tökéletesen applikálható. És az is említésre méltó - mitöbb, dícsérendő -, hogy filmzene létének ellenére film nélkül is tökéletesen megállja a helyét. Ami a legnagyobbaknál is ritka. Ladies and Gents, let me proudly present you: Bear McCreary: Allegro!

2 komment

Címkék: zene soundtrack battlestar galactica

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása