2009/04/14
16:30

Írta: Ák_

501-es légió

Egészen biztosan volt már olyan érzésetek, hogy olyasmit csináltatok volna, amit nem szokás. Most természetesen nem a nyilvánvaló "gyilkoljuk-meg-a-hülye-szaft-embereket" című társadalommentő koncepcióról beszélek, de mondjuk biztos előfordult kisebb korotokban, hogy be akartatok öltözni szuperhősnek. Na hát valaki számára ez nagy korára is megmarad. Nem mondom, Lada barátommal vállöltve (értsd: kart karnak vetve) morzsoltunk el egy nyálcseppet, ami felfedezőútra indult, amikor is a net útvesztőiben ráakadtunk egy beöltözött clone commandora. 

De azért - ahogy azt Eddie Izzard is kihangsúlyozta - mindent szintekre lehet(kell) bontani. Szerintünk pl nagyon jól néz ki, de valószínűleg eszünkbe sem jutna beöltözve - mondjuk Batmanként, vagy rohamosztagosként - róni hazánk utcáit. De van akinek igenis eszébe jut! Erről bizonyítékjellegű fotókat itt találtok. Olcsóbecslés, de szerintem több mint ezer star wars jelmezbe öltözött figura, többszázan rohamosztagosként. Ezen a képen jól látszik mennyien vannak. És ha továbbléptek, látható, hogy még a zászlók - mert, ugye, erősen internacionális esemény - után is akad egy pár tucat.

A siker ilyenmértékű fokában valószínűleg az is közrejátszik, hogy a galaxis egyik leglazább teremtménye - a Birodalmi Rohamosztagos, eredetiben Imperial Stormtrooper - tetőtől talpig páncélban van, így senki nem látja az arcát. De az elöl slash oldalt bandukoló tiszteket tényleg nem értem. Ők sokkal kevésbé jók. Rohamosztagos-szerelést mindenkinek!

Ja, és mielőtt az előbb említett szinteken te a legalsóra sorolva magad aszondanád "gáz", vess egy szemvillanást erre a képrengetegre. Ugyanazon az eseményen ilyesmik is felvonultak. Ha nekik lehet, akkor a stormtroopereknek abszolút.

3 komment

Címkék: star wars tudás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása