2009/04/12
15:42

Írta: Ák_

what an invasion! what is? ööö

AZ Invázió elkezdődött. Látom a begyöpösödött ork hordákat, ahogy elhullanak az égből aláhulló, lángoló üstökösnek látszó inváderek és azok rokonai talpa alatt. Igen, elszálltam, és rendkívül jól sikerült a második mondatom, még ha úgy is gondolod, hogy értelme kevés akad.

Mindenesetre ez egy eléggé mix-up post lesz mindenfélével. Úgy mellékágon, amolyan területmegjelölésként közleném közleményként, hogy bár egy régebbi, halálvadász című posztommal NEM sikerült annyira hülye nevet válasszak, hogy első legyen google-ben. Felfogtad?! Basszameg, létezik ilyen című könyv, hogy halálvadász... Agyszaft kapok.

Amúgymeg. Az invázió szétterjed, mintha benyomták volna a "spread-out" parancsot, már nem csak az etele a gyönyörű (mindenkinek mélyében és melegében ajánlom amúgy ama említett teret), és Lisztes barátunk posztja megkonfirmálta, hogy a fehérvári úti invader-gyülekezési pont is elkezdett kialakulni, mert a két postját egybedobva így már öt inváziókompatibilis és ~kapabilis alkotás szépíti a helyiek retinájának ívét. Szóval, mielőtt túlcsordul a hazaszeretet vegyi bugyra.

Kommentben akartam először mindezt, de aztán azt mondtam magamnak, hogy "Cleon császár meghalt", és inább kipostoltam. Na, mielőtt a warhammerrel leszabjátok a képernyőt a helyéről, közleném ismételt rekonstrukcióban (vagy nem), hogy mindenki kerekedjen le, és fogjon buszt illetve másegyéb gurulásra slash közlekedésre alkalmas eszközt szépívű és kevésbé lába alá, és csalinkázzon el az említett pozícióba, mert a már említett street art alkotások, köznyelven - de sokszor a félrekoncepcionálás magasisikolája - graffitik. Na már én is kezdek belehabarodni, úgyhogy egyszerű leszek de ügyes, és így mindenki megért mindenkit: Nézzed meg élőben, mert a képen amiket Lisztes bro kipostolt, sokkal kevésbé szépek, mint amúgy. Azért a képen is jók, de élőben nem olyan foltoskás a háttér. Vagyis annyira nem feltűnő.

Na, ezt is túlélted. Meg én is. Na, ajvé szájzár, szevasztok. Long live quality street art! (és ha aszondod Long Live Lisztesláda, az három L. oeoe)

 

komment

Címkék: vélemény street art inváder

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása