2009/04/08
09:14

Írta: Ák_

Hoshi, a csillag

Na ja. Elérkezett annak a postnak is az ideje, amit nem postolok ki. Ehe-ehe. Vagyis nem ide postolok ki, ugyanis olyan érzésem van, hogy az olvasótáborunk egy jelentős részhalmazát esetleg nem érdekelné. Természetesen kedvenc sorozatomról lenne szó.

Szerencsére a magyar Battlestar Galactica blog szerkesztője, Freevo nagyon-nagyon jó fej, és megengedte, hogy náluk vendégeskedjek. Ezért külön köszönet és örök hála neki, de komolyan. És még azt is megtette, hogy belinkelt minket az oldalára, úgyhogy tegnap eléggé jelentősen megugrott az egyébként keddenként általában szar nézettségünk. Na szóval nem győzök hajlongani, de tényleg. Egyébként akit esetleg mégis érdekelne egy kávékiömlés amatörisztikus [nem, ilyen szó még szerintem sem létezik - A Szerk.] elemzése, az itt elolvashatja.

Aki pedig netalántán onnan érkezett volna eme másként nemes vizekre, annak javasolni tudom blogunk eme szekcióját, hátha találnak valamit ami őket felettébb foglalkoztatja. Jó olvasgatást!

És még egyszer utoljára köszönet a lehetőségért Freevo-nak!

2 komment

Címkék: írás battlestar galactica

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása