2009/04/01
19:15

Írta: Ák_

Országlopás Birodalomépítés címén ravasz zászlóhasználat segítségével

Zászlajak fölöttébb ügyes használata, vagyis a megfelelő helyen való applikálása. Eddie Izzard szerint ez a legfontosabb tudnivaló, ha birodalmat akar építeni az ember (és ez nekünk, a világuralomra törő magyaroknak különösen hasznos tanács lehet. Mit világ, legyen egyből világegyetem-uralom! /nem összetévesztendő a világ-egyetemuralom kifejezéssel!/).

Szóval, Eddie Izzard már volt javasolva pár alkalommal itten a blogunkon, de 1. talán páran már elfelejtették, 2. ez egy másk videó. Tulajdonképpen bármelyik videóját belinkelhetném, annyira jó, de én mégis ezt választottam. Két okból. Először is mert Lada már beküldte Jeff Vadert a fent említettben, másodszor pedig mert ebben elhangzik az egyik all-timer megfizethetetlenje ("Do you have a flag?").

Ha már itt tartunk akkor közleném, hogy számos-számtalan olyan kifejezés illetőleg quote származik mélyentisztelt Izzardtól, ami valószínűleg örökéletű lesz és tulajdonképpen a galaxis legviccesebb stand-up comedy mondataiba tartoznak. Lásd: "Cake or death?", "Where the fuck have you been?", "Oh for fuck's sake", "Do you know who I am?", és a lista a végtelenségbe folytatódhatna. Ezeket természetesen csak a Beavatottak értik.

Na, mint ebből remélem kiderült a végtelenségbe és tovább postolgathatnám ki a youtube-videókat Eddie Izzard-ról, de ez okkal nem volt még megtéve (hm?), viszont ma van Az Bolondok és Bolondozók Világnapja, tehát vidámsággal kell töltenünk ki eme blog eme megfizethetetlen de annál virtuálisabb hasábjait. Meg hátha felvidítunk egy-két olyan dramatis personat aki éppen kevésbé az.

Ja és angoltudás nem árt, bár ha felületes az nem feltétlenül probléma minden pillanatban. Mindegy, nézzétek azt majd eldöntitek. Ja és azt sem árt tudni, hogy a poénok nem értése nem feltétlenül a te angoltudásodban hibádzik, mert percenként tucatszor (:P) utal vissza a saját maga hülyeségeire. Így tehát csak fele olyan vicces lesz. De így is nagyon az :).

 

Szólj hozzá!

Címkék: youtube super favourite

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása