2009/03/31
19:42

Írta: Ák_

póker és egyéb kifejezések

Meg másegyéb lefejezések. Namármost, vannak köztünk egyes egyedek akik kifejezetten szeretik a pókert. Meg másegyéb egyedek akik nem kifejezetten nem szeretik. Hehe. De ez most engem nem érdekel, mert:

Van egy jókis rövidítés-szótáram pókerben újaknak és kevésbé, amiben akadnak vicces és nem annyira kifejezések. Párat beküldök sample-nek, csak az A és B betűkből, kizárólag, hogy el tudjátok dönteni, hogy megpróbálkoztok e majd kurzorvégre kapni klikkelés formájában a linket amit majd a végén az arcotok redői közé csapok. Például ha két ász van a kezedben, az szerintük American Airlines. Na a hülye egoista arrogánsak.

Ász-Bubi (ez annyira szarul néz ki lenézve, hogy innentől a végtelenig Jack lesz és marad) szerintük Ajax, ezen szakadtam egy sort bár valószínűleg csak a mélyentisztelt Eddie Izzard műsorainak köszönhetően. Na, ezenkívül még gyorsemlítésre méltó a Bike, mint A2345-sor, a Bad Beat (amikor szerencsével megszabnak), valamint az is, hogy a szarabbfajta kártyákat egyszerűen üresnek nevezi (Blank). Na most megszegem az ígéretem, és becopizok egyet a D-ből:

Dead Man's Hand
Two pair - Aces and Eights (The hand Wild Bill Hickock was holding when Jack McCall shot him in the back).

Hát ennyit erről. Ha nem érdekelt így jártál. Különben klikk ide ha tovább böngésznél. Na azért a legtöbb nem különösebben humoros :P Na ennyi volt a móka mára.

Szólj hozzá!

Címkék: ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása