2009/03/17
17:30

Írta: Ák_

lerendszer

Na, most őszintén. STOP

Pontatlan idézet egy filmből: Mi az, hogy őszintén? Ezt sose mondja nekik. Eddig nem volt az, vagy mi? Akkor meg ne. Így azt jelenti, hogy eddig nem volt őszinte.

RESTART Na, folytatódik a zene szekció-szesszió mégpedig egy olyannal ami talán kilóg blogunk tartalmából, de nembaj. Igazándiból az a helyzet, hogy tetszősek azért ezek a zenék de valójában a dnb szekciót folytatnám, csak nyomok közben egy rövid és röpke interludeot, nehogy túlcsorduljatok az egyféléből vagy esetlegesen egypártrendszerrel legyen megvádolva a blog vagy én jómagam.

Szóval a helyzet: a zene kicsit zúz, de azért jó. Tőlem szokatlan módon videóval ellátott hanganyagot kaptok, mert jó nézni, de külön is megüli helyét a dolog. Amúgy valószínűleg a legtöbbetek már ismeri és eldöntötte, hogy szeretős-e, de hátha mégsem. Legalább lesz mit olvassatok. Szóval: ebben a számban ajánlom figyelmetességetek mélységes látókörívének belsugarába az 1:30 után kezdődő és egészen 2:00 utánig tetőző részt, meg a liricsét. A szöveget amúgyis kifejezetten érdemes megfigyelés alatt tartani, úgy általában. Még úgy utólag ajánlgatom figyelmetességetekbe ezt is, mert szerintem jó. És egy XD-t megér a Cigaro is bár ez számomra főleg vicces. (a szám önmagában és ezzel a particular videóval együtt is)

Hope you enjoyed!...

1 komment

Címkék: zene

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása