2009/02/28
18:00

Írta: Szerb Lisztesember

Boldog Invader

Ha azt mondom Röyksopp,  legtöbbeteknek valószínűleg ez a dallam kavarog elő a tekervényes s rejtélyes szürke állományából. Ám most egy újabb videó/dallam garázzsal ajándékoztak meg minket az együttes tagjai. A szóban pörgő klip pedig nem más, mint a vadonás új Happy Up Here.

 Ezúttal sokkal populárisabb és emellett hallgathatóbb dallamokkal láttak el minket. Serény véleményem szerint ehhez a számhoz nem kell speciális hangulat ráadásul végtelen loop-on is szívesen elhallgatnám. Kedves kis háttérzene a húsz évvel ezelötti puncs-szürcsölős házibulihoz. A slussz poén pedig nem más, mint a klipben vendégszereplő invade-elő lényecskék. A klip többi része is megfelelően retro-modern ahogy azt manapság nevezni muszáj. Nézzétek, hallgassátok és művelődjetek.
 

 

2 komment

Címkék: zene youtube inváder invader

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása