2009/02/25
19:16

Írta: Ák_

b-day

Nem Normandia, hanem Érd. Triplagrat legrégebbi barátomnak, aki annyira szülinapos ma, hogyha jobban szülinapos lenne az már fájna mindenkinek. Ennek érdekében és mintegy következményeképpen - mondhatnám eme örömteli és egyazonáltal üdvös tény miatt - nem szabtam pofán amiért már csak nehezen megszámlálható alkalommal lemondotta len a közösen, szülinapja alkalmából megbeszélt - egyik - programot.

Namármost igazából nem szidalmazni akarom hanem viccesen de neccesen próbálok örülni nagyobb de kevésbésem nagy korúságának, ami amolyan tükörreflexívként mosolyog vissza ránk egy lokális pocsolya fenekes bugyraiból, a hóolvadás következtében felszabadult bázisionok rekurzívan reproduktív visszapingjénél fogva. Na mielőtt átszaladunk agymenésbe csak még gyorsan szeretném kijelenteni, hogy mindenféle ellenérzés nélkül, sőt, teljesen tisztaszívből kívánok nagyon sok és mégnagyonabban boldog születésed napját, és egyébként a tiszta szívem mögé felsorakozott az összes többi tiszta és kevésbé szervem is. Azt hiszem az elbaszott agyam valamelyik elbaszott féltégely féltekéje áll e mögött az egész post mögött, mely saját színességével igyekszik áttörni az elmém köré burolt éjfekete falat.

És ha már, akkor megragadom az alkalmat és egyszersmint lehetőséget, és a post végére bepostolom, ezzel egysmint kipostolom azt az invádert, illetve jobbhíján csak az olcsó reprodukcióját - annak a képét - a felbecsülhetetlen értékű invádernek, mely nem kevesebb, mint az én művem.

Szóval egyszó mint egynél több, sok boldog szülinapot neked, legrégebbi barátom!

Ák

komment

Címkék: inváder

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása