2009/02/14
20:26

Írta: Ák_

Galactica for teh fun

Brutálkiller módon rentgeteg sok hülyeség gyűlt össze a kedvenc hajónk frontján. Nem fűznék hozzá sok futtatott eszmét, de mindenesetre linkgyűjteményt kaptok. Az infók többsége amúgy megtalálható a battlestar.freeblog.hu-n vagy a Galactica SitRep-en. (ja és ajánlom figyelmetekbe az utóbbi oldal fejléc-képét, hehe)

Na szal első körben ismét ittvan kedvenc narrátorunk. Sajnos az örökzöld-szintű beszólások hiányoznak, a humor forrása inkább a bevágott sorozatbeli dumákból fakad, értitek. De azért vicces.

A következő egy XD aminek a kipostolásával tulajdonképpen geekologie-sodunk tekintve hogy ez már nagyon geek. De mint olyan, vicces. Röhögni a kijelölt zónában tessék.

A következő nem különösebben vicces, de érdekes. Mondjuk ahhoz sem semmi rajongónak slash geeknek slash elvetemült állatnak kell lenni hogy ezt két percnél tovább böngéssze az ember, de Ladának üzenném hogy végre megnézheti magának a Dradis-konzolt :). Bennfentes, csak ő érti. Galactica turistáknak.

A negyedik ismét a ha-ha kategória, de a geekségét elveszteni látszva tűnik a szemünk látókörívének homályából elő, amint meglássuk. Ha nem lenne annyi a szállítás amennyi a szállítás még vennék is egyet :). Frissensültek: Cylon Roston

Az utlsó a legbrutálabb. Sajnos nem lehet indulni innen a világ civilizált részének a perifériájáról. Illetve onnan lehet, de innen, a civilizálatlanság mélyűrjének félhomárjából egyáltalán. De azért nézzétek meg a Steampunk Cylon-t.

Ennyi a móka mára. Enjoy.

Ák

Szólj hozzá!

Címkék: battlestar galactica hülyenet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása