2009/02/08
19:33

Írta: Ák_

kifejezés of the week

Képzeljünk el valakit, aki annyit iszik, annyira folyton be van baszva, hogy ki kell venni a máját. Gondolom ilyet nem csak a hozzánk hasonló agyszabott állat-funkióta-barom-lol -ok tudnak kitalálni, ez még elképzelhetőség határain belül hadmozgolódik.

És akkor a valakinek bizony olyan problematikai gondja lesz mint amikor valakinek műtüdeje van. Csakhogy neki nem vastüdeje, hanem vasmája lesz.

És ilyenmód, azonmód, tekeregvén széjjel, úgymond, az illető - tekintettel figyelembevéve hogy mája nem igazi, hanem műpélóhoz hasonlóan manufakturálva gyártott - ún. műmájer lesz. Asszem by Lada, de nem mernék rá megesküdni. Mindenesetre a gondolatmenetnek magának több aktív résztvevője volt. Oeo.

Ez a hét szava, hogy úgy fejezjem ki magam, szója. Vagy inkább ez már nem is szó hanem term, amolyan kifejezés, sőt mit kifejezés, roppant félsziget.

(továbbra is kísérleti szín. vélemény for teh win)

komment · 1 trackback

Címkék: word of the week

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása