2009/01/15
18:51

Írta: LadArt_

Falafel

Málnás máma a máshol hálna ha mama ma mást is hányna. Master mind ez a mester párta, pártol, torkol tőrrel fázna. Vader vedel a vendég vétel vetél vedd el, vidd el hö? Dell. A computer meg a komp jut el, kopp s jer, jepp, ez kell. Kelleted te kellesz te, teperj le ha perdülne, te per nem pár, és Tordánál tálban bál, balra váll. Vállalat vagy válfaja a tejfölnek, följönnek majd lekennek. Tekerném ha lenne mit, te kernel én hamlet, itt a tartár máshol tart már tárlat vagy te tárat tor potrohhal halat tálal.

Teréz anya inverze e perverz zerge, te rézangyal verziószám per vér zöld az te, tetem amit tettem vettem, vettem egyet de te megetted végülis levedlem, de temp fájl fájlal fajlagos fáj hol? Fajta fajint befal leléc plafon földtoll. Tallér, sajtos, talán talár vagy fos. Soft ball seft elle. Szimultán színű turbán szmájlival a nő bordán, boráz zálog bárhol, hol bár gázol borász. Szobrász. Börzén bőszén beszél szeles szél szellent szentimentálisan szeppent ánusz: él. Ne, ha nem. Hanem de ha rák irritál harakiri király. Hara király. Hara harci hang. Kara viper. VIPer. Perdül a pórnép hagyma póré repül depólé: bólé.

End of line.

Új a nap alatt: csináldmagad-telefon. Csináld-magad-fel-atom. Csináldmagadfelatom. Csináldmagadfel-adom. Csináldmagad-feladom.

 

Szólj hozzá!

Címkék: agyvihar brainstorm brainstorma makáma

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása