2009/01/14
21:26

Írta: Ák_

Battlestar pump-up session: interjúk

Csapjunk a viperák közé! A negyedik-ötödik videopáros a legfontosabb, de tízpercesek szal kezdjétek el tölteni amíg az elsőket nézitek. Az utolsó kettőben is elég sok áttekerendő van szal azt is töltsétek mielőtt belecsaptok a lecsóba. Az első néhány viszonylag rövidebb. Have fun. (ja és szpojlerriadó, csak a rend kedvéért)

Ez egy funny Starbuck interjú-szerűség, nem tartom különösebben érdekesnek de elég vicces néhol. Pl a zuhanás-halálsikoly az haláli, valamint a hasbarúgós sztorin is lehet somolyogni. Szóval 0:50-től 1:25-ig, és 2:05-től a végéig.


 

Ez egy válasz egy rajongói kérdésre, amit úgy sejtem egy ötéves tett fel, de az is lehet, hogy egy ötödikes. Akárhogyis elég ikszdé a videó. (Amúgy asszem negyedik évad finaleja után van szal még nem is tud Starbuck Andersről. Szóval duplán grat a kérdéshez...)


 

Ezt csak azért hogy legyen egy kis Apollo is. Milyen nehéz is egy Viper-pilóta-színész élete. Ja és jó a pólója. A videó amúgy, hát. Közepes.

 


 

A következőhöz: ha nincs időtök, akkor a második videót nézzétek kb 4:10-től. Ha van, akkor see below. Ha mégtöbb van akkor az egészet :P De a másodikat 4:10-től semmiképpen sem kihagyni!

Ez egy elég hosszú interjú, de nem kell minden belőle:P. 7:08-kor van feltéve a kérdés, de a válasz Chief-től 7:50-kor kezdődik, és YOU SHOULD SEE kategóriába tartozik. Rossz hír, a válasz vége és egyben legjobb része a második videóban van de sztem érdemes 7:08-tól(első videó 7:08-ától:P). Hajrá. Ja és ezután jön még egy vélemény Michael Hogan-ről a Chieftől, ezt is nézzétek meg és még utána mindenféle tanulság, majd Robin Williams-es és a Tarantino-s sztori, ezek a kötelezők. Hajrá :)

Ha valakit érdekelne esetleg: harmadik és negyedik része az interjúnak, less interesting.

Sajnos az erőm elfogyott, de még itt van két videó, sajna elég hosszúak, és az elsőben viszonylag kevés az érdekes rész. Amikor a stúdió van azt tekerjétek át a retekbe, de Starbuckot nagyon fun hallgatni. Szerintem. (EDIT: az elsőben 3:45-ig nem történik semmi. *sóhaj*)

Na hát ennyi lenne, bár még van elég sok fun video de elfáradtam meg amúgyis elég sok material lett kipostolva. Hát ne feledjétek, stay pumped, holnap jön a következő post!

Addigis enjoy ezt!

Ák

komment

Címkék: battlestar galactica pump up session

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása