2008/11/16
14:41

Írta: Szerb Lisztesember

Nézzed, jóember

Csak hogy a humor-Herold session után legyen egy kis művészet is a dologban, ajánlok egy video-deo-t. Az oly neves cinetrip SPArty-król ismert bagázs még az év elején tartott egy VJ versenyt ami nagyon jól sikerált. Mondanom se kell, mély nyomokat hagyott bennem. Lényeg a lényeg, hogy ott ismertem meg Menzkie munkásságát akitől a következő videót ajánlom.

https://www.youtube.com/watch?v=WIuQYnwswJo

Ám neki van egy szobatársa, hasonlóan jól küldi a gyerek, szóval ő is megérdemel egy linket. Mr. Goodman:

https://www.youtube.com/watch?v=MbPEM5eI0_g

Igen, ők magyarok, büszkék vagyunk rájuk. Így tovább.

komment

2008/11/16
13:29

Írta: LadArt_

barát és beretta

Én is szeretnék egy pár perc felhőtlenséget szerezni (uhh..) annak aki idelátogat frissen indult oldalunkra, főleg hogy az a valaki vagy véletlenül van itt, vagy készakarva nemnormális, esetleg én ajánlottam neki hogy nézze meg.

Barats and Bereta, két agymenés:) Őket szeretném reklámozni kicsit, mert én mindig könnyesre röhögöm magam rajtuk. Íme.

To-do list

MANtage

Ugye? XD

komment

2008/11/16
00:01

Írta: Szerb Lisztesember

Egy nice és csendes éjszakáért

Mivel ma nem szolgálhattam új inváderrel, leszámítva egy kitűzőt, ezért úgy gondoltam szép cselekedet lenne szerény személyemtől, ha valam igazán ütőset mutatnék. Tudjátok, csak hogy meg legyen töltve a serpenyő másik oldala is. Mármint a pozitív végtelen serpenyővel rendelkező mérleg másik oldala. Térjünk a tárgyra. Erre az aranyos kis filmre egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet és azóta a megszállottja vagyok. https://www.youtube.com/watch?v=EuBzKV6XgvA

Hm már csak érteni kéne : ).

komment

2008/11/15
23:40

Írta: LadArt_

rapidpost

Hölgyeim, uraim, kedves gyerekképű felnőttek és borostás ifjoncok! Létrehoztuk a photostreamünket Flickr.com-on, hogy ne lassuljon az oldalbetöltés, mert gondolunk azokra is akik még barlangban laknak és betárcsázós netjük van.


Tehát a másik 10 cylon... vagyis inváder, ami eddig ki lett rakva, megtekinthető ezen a streamen. Katt: flickr.com/photos/liszteslada

Jóccakát!

komment

2008/11/15
22:09

Írta: LadArt_

hogy mi?! - bang!

Nem működik a keresés, hogy miért azt a szakértőnk szerblisztes tudja. Probléma továbbitva a kezelőorvosgyogyszerészhez. Addig használjatok ctrl+f-et! :)


 

Bele kell kontárkodnom Lada mester munkájába, két egész link erejéig. Itt a hiba megoldás menete:

http://liszteslada.blog.hu/2008/11/15/a_hibat_orvoslas_tragya_ala_teszem
http://liszteslada.blog.hu/2008/11/15/hiba_is_dismissed

komment

2008/11/15
20:26

Írta: Ák_

404: not found

Hát igen, ez van amikor a lelkesedés nagy de minden próbálkozás ellenére nem sikerül felvenni a harcállásokat. Alap, hogy no excuse (youtubeon megkeresni!) de ha egyszer a nem-írom-le-a-nevét-de-a-színe-kék-sárga áruházlánc kifogyott az invadergyártáshoz szükséges alapanyagokból, akkor nincs megoldás. *Sóhaj*.

Szóval a gyár még nem lett beüzemelődve, de a terjesztésből azért kiveszem addig is a részem. És persze hozzácsapom ehhez az oldalhoz a megkérdőjelezhetetlenül felsőbbrendű intellektusomat amivel semmire sem megyünk, de jól hangzik.

Társaim (Co-invázióplannerjeim) írtak mindenfélét nagy tervekről, jövőről, előrebocsájtottak ezt-azt. Én csak annyit tennék hozzá, arra az esetre ha ez nem lenne tiszta, hogy nem csak invaderekről van szó, hanem mindenféle custom agymenésről ami éppen összejön. Az pedig elég para mivel durva agymenéseink (is) szoktak lenni. Na mindegy majd kérek bitchslapet ha célontúllövés esete forog fenn. Vagy mi.

Visszakanyarodva az elejére így fegyvertelenül én is jelentkeznék szolgálatra, egy hangos csatasikoly-szösszenet kibocsájtásával. Még jó, hogy senki nem hallja.

Ennyi lenne, bár kevesebb a mondanivalóm, mint Lisztes tesónak, aki jól szólt, igazat szólt, de nem akarom ismételni amit írt, azt se amit Lada bro postolt, így nekem már csak kevésbé kegyes topic maradt, magam bemutatása és mentegetése, no meg a report, dutyra. Ezekből pedig már bőven elég, úgyhogy csocsi.

komment

2008/11/15
12:33

Írta: LadArt_

Reporting for duty!

Minthogy a cím is mutatja én volnék a Lada, aki majd próbálja a hangot adni (aki majd a hangot adja). Előre bocsátanám, hogy lesz majd egy számláló is az oldalon, amin nem azokat számoljuk ahányan megnézték a blogunkat, hanem hány pici, kis, 5millio év alatt lebomlo műanyagbol készült, atombiztos hőálló kevlárragasztoval felnyomott invádert sikerült már felderítenünk. Amugy jelenleg 12. A 10. az Astoriánál van, és külön sávot kapott. Lesz majd kép is, meg minden ami szem fülnek ingere, csak szerblisztes testvérharcos warriorkopó g36c még nem jelentkezett szolgálatra a mai nap folyamán, meg hát tiszteletben tartom a bekészült szombati, másnaposan szörfölgető, inkább-benn-maradok-a-gép-előtt-és-nem-megyek-ki-ebben-a-szép-időben fejeteket.

Ja igen, én majd megcsinálom a fejlécet rendesen, merthogy én ilyen rendesen meg/ki/becsinálós gyerek vagyok. Szép lesz, ha az utca is úgy akarja. Csak kéne tudni, hányszor hányas az a fejléc. Na majd megnézem közelebbről, esetleg megmérem vonalzoval, ugye mer az ugy működik:)

 

 

komment

Címkék: tizedik inváder

2008/11/14
17:44

Írta: Szerb Lisztesember

The invasion has just begun.

Igen, elérkezett az idő, hogy mindenki számára hozzáférhető legyen egy szebb világ. És úgy néz ki valaki/k már hozzá is kezdet/ek ehhez, egy vadonatúj street-art ágazat képében. Igen ezeket a vasalt izéket véltük felfedezni különböző Budapesti táblákon. Úgy gondoltuk ez megér egy misét, vagy legalábbis egy blogot, így vettük a bátorságot és megpróbáljuk összegyűjteni amiket találtunk. Itt az első. (természetesen recon teamünk minden tagja elhatárolódik minden ilyesfajta táblára ragasztástól, de az eredményt dokumentálni szükségesnek tartjuk)

komment · 1 trackback

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása