2008/11/15
20:26

Írta: Ák_

404: not found

Hát igen, ez van amikor a lelkesedés nagy de minden próbálkozás ellenére nem sikerül felvenni a harcállásokat. Alap, hogy no excuse (youtubeon megkeresni!) de ha egyszer a nem-írom-le-a-nevét-de-a-színe-kék-sárga áruházlánc kifogyott az invadergyártáshoz szükséges alapanyagokból, akkor nincs megoldás. *Sóhaj*.

Szóval a gyár még nem lett beüzemelődve, de a terjesztésből azért kiveszem addig is a részem. És persze hozzácsapom ehhez az oldalhoz a megkérdőjelezhetetlenül felsőbbrendű intellektusomat amivel semmire sem megyünk, de jól hangzik.

Társaim (Co-invázióplannerjeim) írtak mindenfélét nagy tervekről, jövőről, előrebocsájtottak ezt-azt. Én csak annyit tennék hozzá, arra az esetre ha ez nem lenne tiszta, hogy nem csak invaderekről van szó, hanem mindenféle custom agymenésről ami éppen összejön. Az pedig elég para mivel durva agymenéseink (is) szoktak lenni. Na mindegy majd kérek bitchslapet ha célontúllövés esete forog fenn. Vagy mi.

Visszakanyarodva az elejére így fegyvertelenül én is jelentkeznék szolgálatra, egy hangos csatasikoly-szösszenet kibocsájtásával. Még jó, hogy senki nem hallja.

Ennyi lenne, bár kevesebb a mondanivalóm, mint Lisztes tesónak, aki jól szólt, igazat szólt, de nem akarom ismételni amit írt, azt se amit Lada bro postolt, így nekem már csak kevésbé kegyes topic maradt, magam bemutatása és mentegetése, no meg a report, dutyra. Ezekből pedig már bőven elég, úgyhogy csocsi.

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása