2008/12/04
21:39

Írta: Ák_

dedicated: gyógycure

Naja, énis megjelenek agyviharommal eme nemes oldalon, ami most ronda mint a bűn. Akár lehetne a bűnök mintabűnje is.

Akárhogyis, csak hogy lássátok, a brainstorm-agyvihar-agymenés nem csak mélyentisztelt Ladamester játéka, hanem nekem is egy kedves-kedvences elfoglaltságom, bár már nagyon rég írtam, és bár mostsem igazán volt kedvem hozzá, végülis egy idő után belelendültem és ment mint a karikábahugyozás.

Ja még azt tenném hozzá a dolgokhoz, hogy az agyviharjaim úgy általában kevesebb felépítettséget és koherenciát tartalmaznak, mint Master Lada Hétvégi triumvirátus címmel elhíresült írása, szóval azért mégsem ugyanarról beszélünk, csak a végheztartás mihett. Namármost az, hogy némelyek számára esetleg idegesítő lehet, tulajdonképpen ebből fakad de megfelelő lelkiállapotban - szerintem - kitűnő műfaj. Najó, igazából annyira nem is különbözik, sőt ;).Sőt, tulajdonképpen majdnem ugyanaz. Éljen a haszontalan bekezdés!

szóval aki bírja gyomorsavval, annak triplaklikk ide

(legalábbis ha háromszor akarod megnyitni).

Ák, over and out.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása