2008/12/02
20:19

Írta: Ák_

egy Vadernyi vicc

Hát igen. Lord Vader nagymenő a maga műfajában. Olvastam már róla olyan kommentet, hogy: "A negyedik részben Tarkin ribanca, a hatodikban a Császár ribanca. Az ötödikben senkinek sem a ribanca, ezért olyan kurva jó az ötödik". Na mármost a fenti állítás vitathatóságát nem vitatom, úgy is mondhatnám, hogy közmegegyezéses társadalmi koncenzus trágyává teszem, mindenesetre a lényeg továbbra is egy marad és mind fölött: Ezt a videót látnotok kell. Márminthogy továbbra is mélyen és abszolút fenntartva a nem-különösebben-StarWars-fan-sőt!-de-azért-bírja nézőpontomat, mégis ez egy MUST SEE kategóriájú pöccenet.

És természetesen mindennek a videónak a fényének a tükrében ajánlom mindnyájótok társadalmi újragondolása alá a fent elhangzott - illetve elíródott, eh - mondatot, ugyanis annak értelme gyökereiben ment át. Mármint változáson. Vagy akármi.

na, videó. Enjoy

Csokis.

Szólj hozzá!

Címkék: vader

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása