2012/10/03
13:12

Írta: Szerb Lisztesember

Rafa Nadal pókerarca

rafa_fake.jpg

A Pokerstars új gerilla akciójában Rafa Nadal úgy csinál, mint, aki nem Rafa Nadal. Leleményes, mi? És a legszebb benne, hogy mindet pókerarccal műveli. Na, elég is a rossz szóviccekből, de nagyjából ez a fennállás. Tehát van egy híres teniszezőnk, akit ez a cég megtanított fapofázni és most ezt az új tulajdonságot teszteli egy recepciós asztal mögül. Persze nem annyira megy neki, hiszen csak Superman identitását rejti el a szemüveg.

Szólj hozzá!

Címkék: reklám youtube favourite

2012/10/02
10:29

Írta: Szerb Lisztesember

Dan Winters X NASA

dan_winters (1).jpg

Dan Winters úgy látszik fotózott már szájba NASA-t. Új anyaga, a Last Lunch a space shuttle programról készült és nyilvánvalóan halandó emberek számára soha nem megtekinthető helyeket és eseményeket dolgoz fel biztos kézzel, szép kompozíciók felhasználásával. Érdemes őket végignézni már csak esztétikai meg kíváncsiság szempontjából is, hiszen nem mindenki tudja, hogyan is néz ki egy szkafander-kesztyű.
[több képhez vezető link]

dan_winters (2).jpg

dan_winters (4).jpg

dan_winters (5).jpg

dan_winters (3).jpg

Szólj hozzá!

Címkék: világnézet fényképzelés

2012/10/01
10:13

Írta: Szerb Lisztesember

Nike LunarRidge

 - © Chris Gray/Hypebeast

A Nike új kollekciójában megtalálható eme vízhatlanosított lunarglide, ami persze már nem futásra van szánva, hanem utcára divatozni. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy mindazok, akik bele vannak szerelmesedve az új technológiájú talpba and shit, azoknak itt a tökély cipő. Felveheted utcára és nem ázol be, nem néznek [annyira] prolinak stb. Szóval neontalpra fel és a végtelenbe is tovább. Ja, és a legfontosabb. A Premierben vesztegetik 150 dodóért.
fotyó: hypebeast

Nike-LunarRidge-OMS-03.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: design brand divat

2012/10/01
10:05

Írta: Szerb Lisztesember

Starry Wars

vincent_stormptrooper.jpg

Itt egy vangoghosított stormtrooper. Rakjassátok, szifonra, zacsira, meg pólóra. Aztán csak vigyázni a society-vel, mert az enyém már elkopott.

Szólj hozzá!

Címkék: star wars print

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása