2012/08/19
11:10

Írta: Szerb Lisztesember

iPhone photography

1209_time_minerals-1559.jpg

Mostanában nagy divatja van a mobillal fotózásnak, hiszen ennek az eszköznek megvan az előnye, hogy két család sarja egyszerre, így sokan mobilként értelmezik, amikor kamerának használják, ily módon sokkal intimebb képek elkészítésre ad lehetőség.  Olyan képek elkészítésére, amire egy két kilós FX váz talán nem. Most Michael Christopher csinált egy kongói sorozatot iPhone-jával, mely gyönyörű lett. Itt egy interjú a fotóssal és a teljes slideshow is. Csak a durva instagram effektet mindenki hagyja otthon, ahogy itt ő is tette és boldogabb lesz a világ.

1209_time_minerals-5039.jpg1209_time_minerals-2529.jpg

komment

Címkék: vélemény tudás képalkotás tiszteletreméltó fényképzelés

2012/08/18
13:04

Írta: Szerb Lisztesember

by akimuby

if you have any flaws we haven't noticed them

komment

Címkék: best of flickr fényképzelés

2012/08/18
13:00

Írta: Szerb Lisztesember

Back to School

backtoschool.jpg

by starlightzebra

komment

Címkék: vélemény

2012/08/18
12:47

Írta: Szerb Lisztesember

Chewbacca Tatyó

ef32_chewbacca_messenger_bag_alone.jpg

A Thinkgeek-nek hála most már 75 zöldhasú ellenében hozzájuthatunk eme remek táskához. Egy picit sajnáljuk, hogy nem mellékelnek egy pár chewbakkancsot, de hát ez van. Cserébe van tölténytáras vállpánt és ultrajó anyagfelhasználás. Bónuszként pedig még egy 11"-es  MacBook Air is belefér. A tulajdonosnak már csak a dús mellszőrzetről kell gondoskodni és kész is az illúzió. [nő felhasználok esetében ez az utóbbi lehet, hogy elhagyható] Aztán reméljük, hogy a cédulán nem az fog állni, hogy Made in China, hanem, hogy Made in Kashyyyk.

ef32_chewbacca_messenger_bag.jpgef32_chewbacca_messenger_bag_detail.jpg

komment

Címkék: design star wars divat

2012/08/18
10:15

Írta: Szerb Lisztesember

SHark JUST GOT REAL

troubled_water.jpg

by Matt Leyen

komment

Címkék: print jókép

2012/08/18
02:02

Írta: Szerb Lisztesember

The Ting Tings - Hang It Up

tingtings.jpg

Valamiért olyan érzésem van, mintha ez egy tiszta fak off zene lenne.
Valószínűleg túlságosan hajnal van racionális érzelmekhez.

komment

Címkék: zene youtube favourite

2012/08/17
13:10

Írta: Szerb Lisztesember

The evolution of a kiss

vjdaykissalfredeisenstaedt.jpg

Előkerült az internet bugyrából Alfred Eisenstaedt bácsi
híres fotográfiájának szomszédos fotográfiái, magyarul az kontakt.

komment

Címkék: fényképzelés

2012/08/17
12:51

Írta: Szerb Lisztesember

Így likeol egy szuperhős

superlikes (8).jpg

Jaime Calderón gondolt egyet és megcsinálta a, hogyan likeolnak a szuperhősök sorozatát. Vicces és egyben elgondolkodtató is. Hiszen Batman Vader is lehetne likeolási szempontból, Hulk akár egy értágítót szedett Yoda, de a kedvencem, hogy Thor echte Michael Jackson kézkarakterrel rendelkezik.

superlikes (5).jpgsuperlikes (6).jpg

komment

Címkék: tudás super képlegény

2012/08/17
12:36

Írta: Szerb Lisztesember

Beats Gold Edition

beats-team-usa-gold-medal-headphones-1-620x413.jpg

Amint nyilván mindenki azzal töltötte az elmúlt pár hét több vagy kevesebb idejét, hogy nézte a londoni olimpia eseményeit egy dolog mindenképpen feltűnhetett számotokra. Hogy nagyon sok sportoló hallgat zenét melegítésnél, esetleg még a kivonulásnál is. A másik, hogy nagyon sokuknak volt Beats fejhallgatója. Na, erre valószínűleg rájött a Beats is, mert minden USA csapatbeli aranyérmesnek adományozott egy ilyen arany edition fejest. Földi halandók max úgy juthatnak majd hozzá, ha valamelyik sportoló highly unlikely, de eladja sajátját, mivel nyilván kereskedelmi forgalomba nem fog kerülni a limitált széria. Kiábrándító is lenne, hogy egy olimpiai aranyért cserébe kapsz egy fülest, amit bárki megvehet pár száz dollárért.

beats-team-usa-gold-medal-headphones-2-620x413.jpg

komment

Címkék: zene design brand tiszteletreméltó

2012/08/16
17:29

Írta: LadArt_

Daily must-have: 'Solid Gray backpack'

gray_03.jpg

Van egy pár olyan dolog, ami mellett nem tudunk heves nyáladzás és úristen-ezt-meg-kell-vennem-de-140-euró kiáltások nélkül elmenni, és ez a hátizsák pont olyan. Nemcsak hogy agyrombolóan aszott jól néz ki, de ha mondjuk te vagy Batman, és nem akarod, hogy látssz a radaron, akkor a táska szögletessége jó szolgálatot fog tenni. A hátizsák szívós, ámde hajlékony műanyagból készül, és tele van titkos és nem titkos zsebekkel, hogy a laptopunkat, tabletünket meg a zöldalmát belepakoljuk, már ha maradt pénzünk a megvétele után még ilyen dolgokra. Már csak egy kérdés van hátra: "Does it come in black?"

gray_02.jpg

komment

Címkék: design divat

2012/08/16
13:29

Írta: Szerb Lisztesember

GoPro: New York

gopro.jpg

Egy kis GoPrós promó videó látható itten, melyet Ryan Sheckler prezentál. Benne van minden új GoPro funkció meg a egy rakás New York. Hát mit is mondhatnák? Tényleg fajin lehet odaát távirányítani és deszkázni mindeközben. Akinek pedig, mint jómagamnak is, a zene felkeltette érdeklődését, annak megsúgom, hogy egy Frankie Numi szám, az On & On.

komment

Címkék: zene reklám brand youtube

2012/08/16
09:50

Írta: LadArt_

A LEGO története

lego.jpg

Miközben kisebb korotokban, vagy akár most is építitek a hatszintes űrhajót amiben blorgonok szaladgálnak és negyvennyolc csápja van minden oldalon, nem biztos, hogy belegondoltok abba, hogyan is találták ki ezt az egész dolgot. Hát így. Picit giccs, picit néha gagyi, de LEGO, úgyhogy meg lehet bocsátani.

komment

Címkék: lego animáció

2012/08/15
12:58

Írta: Szerb Lisztesember

Curiosity Selfshot

Curiosity.jpg

A Curiosity ugyebár sikeresen landolt a Marson, miután rögtön el is kezdte feltérképezni felületét. Az EDS Systems jóvoltából pedig minden földi halandó képes körbepillantani az idegen bolygón, legalábbis egy nagyfelbontású panorámakép formájába. Itt a link. Menjetek és forgassátok meg nagyítsatok belé.

komment

Címkék: világnézet képalkotás tiszteletreméltó fényképzelés

2012/08/14
20:00

Írta: Szerb Lisztesember

Micsoda szép zsiráf kép

Hullo there by habeebee

komment

Címkék: best of flickr fényképzelés

2012/08/14
19:57

Írta: Szerb Lisztesember

Yonderboi - Sziget 2012

yonderboi.jpg

Nem sok koncert éli meg jó minőségben a youtube-ra kerülést egy Szigetes fellépés után, de szerencsére kivétel ez alól az idei Yonderboi muzsikaest. Volt egyszer, hol nem volt fellépett Yonderbácsi a Sziget A38 színpadán az utolsó nap. Sajna-bajna a beágyazás kérésre le van tiltva, de nyugalom, itt egy youtube link, amivel az nagy videjó megosztó honlapon lehet követni az eseményeket again and again.

komment

Címkék: zene youtube favourite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása