2012/01/22
21:16

Írta: LadArt_

Napi petricsésze

Klari Reis azzal tölti idejét, hogy ilyen-olyan módon petricsészékben a különböző anyagokból előállított felületeket kézzel megfesti. Ez kábé olyan lehet, mint mikor a lefotózott csillagképeket újrafestik a fotókon a hatás és a könnyebb megértés érdekében. Viszont így ezek már akár önálló alkotásként is megállják a helyüket, na meg persze a mennyiség is fontos, miszerint a katalógus 365 darab ilyen szépséget tartalmaz.

Hajtás után még.

Szólj hozzá!

Címkék: képzőművészet

2012/01/22
18:33

Írta: Szerb Lisztesember

Aldo Raine

 

Epic Toy is Epic

Szólj hozzá!

Címkék: film gadget tiszteletreméltó

2012/01/22
18:24

Írta: Szerb Lisztesember

Daily "Oh Sh**!"

Emlékeztek még a minga WTF sorozatra? Hát mi igen, és szerintünk [meg az internet másik fele szerint is [igen, ebben a hasonlatban mi vagyunk az internet egyik fele]] eléggé hasonlít strukturálisan és kivitelezés ügyileg eme két sorozat. De sebaj, a lényeg, hogy jó és véletlen bácsinak is igazán lehet ennyi munkája az életben. Egy Kickstarter projectről van itt szó, mely máris jóval meghaladta az expectationöket, így a lószar finom lehet, egymillió légy nem tévedhet alapon ajánlom mindenki kedves olvasó/képernyő néző ember egyedfigyelmébe a dolgot.

Szólj hozzá!

Címkék: daily fck

2012/01/21
18:45

Írta: Szerb Lisztesember

Owl

 

Szólj hozzá!

Címkék: fényképzelés

2012/01/21
18:37

Írta: Szerb Lisztesember

Newspaper

 

by Nick Georgiou

Szólj hozzá!

Címkék: ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján tiszteletreméltó

2012/01/20
15:45

Írta: LadArt_

Hippi Vader és japán Yoda

 

Danil Poleyov, ukrán művész is újra feltalálta a spanyolviaszt, vagyis hogy a popkultúrából kiemelt alakokra cserélte le a korabeli fotókon szereplő katonatiszteket, hippiket avagy Lincolnokat. Ha nem láttunk volna ilyet már párszor, jobban leesne az állam, de már a Lisztesládán is szerepelt ilyen sorozat, méghozzá Agan Harahapé. Ez mégis hoz valami mást, például a páncélos Yoda lovagot vagy a katolikus Vader nagyurat. Fakje.

Hajtás után szuperhősözön.

Szólj hozzá!

Címkék: megapixel képlegény fényképzelés

2012/01/20
14:37

Írta: Szerb Lisztesember

Darth Vader Sütőforma

Megérkezett a Darth Vader sütőforma kis hazánkba. A Bigyóshop jóvoltából idén január 21-ére [ami körülbelül semmilyen ünnep sem nem] már lehet Vader fej alakú süteményt készíteni párunknak, csemeténknek és emésztőrendszerünknek. A legjobb része a dolognak, hogy három év alatt nem ajánlott. Naná, hogy nem. Elég ha négytől kezd sötét oldali főnököket zabbantani a kisgyermek. Menjetek, vegyétek, egyétek.

Szólj hozzá!

Címkék: design star wars vader

2012/01/19
12:43

Írta: Szerb Lisztesember

Topless Shoes

Most kivételesen a címből nem felső nélküli mellüket villogtató cipőpárra kell gondolni, hanem egy olyan struktúrára, aminek nincs felső része. Nyilván kizárólag azoknak az immáron felnőtt de egykor lusta gyerekeknek találták ki, akik még a tépőzáras cipőt sem kötötték be oviban.
Na, i kid the lusták. Van persze ennél hasznosabb funkciója is, mint például, hogy megannyi mozgás korlátozott emberegyed életét megkönnyebbíthetné. A design maga Red Dot Concept Design nyertes.
Dizájnerek: Zhao Xiaoliang, Han Like, Liu Peng, Meng Qingbao, Ren Mingjun, Yang Xiao, Chen Xuan, Lin Lin
YANKO

Szólj hozzá!

Címkék: design

2012/01/19
12:35

Írta: Szerb Lisztesember

Grizzly II

Grizzly by Jamie Mitchell

Szólj hozzá!

Címkék: print

2012/01/19
12:24

Írta: Szerb Lisztesember

Puszi

 

Szólj hozzá!

Címkék: gif favourite

2012/01/18
22:54

Írta: Szerb Lisztesember

Bolygó Nasi

L'éclat, a japán csoki butik kihozta új sznob bolondító szettjét, mely nem mást mint a Naprendszerünk immáron csupán 8 bolygóját [most végre kiderült, hogy csupán anyagi megfontolás miatt diszkvalifikálták anno szegény Plútót] formálja. Darabja 400 Yen, de ha a 3800 Yenes szettet is be kívánjuk rakni a kosárba, akkor egy grátisz Napot is kapunk hozzá. A bolygók íze [ami biztos szuper finom] viszont nem különösebben pikáns, hiszen kapucsínó és rum&mazsola kombókkal operál. Itt a link, ha valakinek rendelhetnékje van [és tud Japánul, mert a Google Fordító meg nem tud mádzsarul. Lásd.: "Minden csokoládé ízét eight naprendszerben bolygók, a bolygó meg csokoládé." ]

Szólj hozzá!

Címkék: design wrapping

2012/01/18
22:01

Írta: LadArt_

Hogyan fest Lionel Pratt?

A párizsi festőt, Lionel Pratt-t egyik képének megfestése közben láthatjuk ebben a videóban. Érdekes figyelni ahogy eljut az alapozástól, inspiráció keresésen keresztül a teacsorgatásig. Nekem már csak azt is jó volt nézni, ahogy rácsurgatja a festéket a vászonra, vagy ahogy ráákombákomol krétával a festett fejekre, túl azon, hogy még a felvételek is gyönyörök. Nézzétek hát!

Szólj hozzá!

Címkék: képzőművészet vimeo

2012/01/17
18:05

Írta: Szerb Lisztesember

Darth Kenneth

 

by Kenneth Rocafort

Szólj hozzá!

Címkék: star wars illusztráció vader

2012/01/16
17:01

Írta: Szerb Lisztesember

Az Adidas szárnyakat ad

Jeremy Scott, amerikai divattervező besegített az Adidas 2012-es cipőkollekciójába, és elkészült egy szép kis sorozat olyan embereknek, akiknek már túl mainstream sima háromcsíkos Adidast hordani, szeretnének rá amerikai zászló mintát szárnyakkal, netán egy moncsicsit, hogy kilógjon a bokájukból. A párducminta sem maradhatott ki, ámde a Google színű topánka egész szépségesre sikeredett. Döntsétek el ti, akartok-e 125 USD-ért teddy macis cipellőt, legalább már megtehetitek.

A hajtás után még sok bocskor.

Szólj hozzá!

Címkék: design divat

2012/01/16
16:50

Írta: Szerb Lisztesember

Oscar

by Travis Louie

Szólj hozzá!

Címkék: illusztráció hülyenet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása