2012/01/25
12:43

Írta: Szerb Lisztesember

Evan Roth Budapesten

A KIBU Storytelling sorozat második előadója EVAN ROTH a Graffiti Research Lab és a Free Art and Technology Lab egyik alapítója.

időpont: 2012. január 27., 19 óra

Helyszín: Corvin Áruház 3. emelete
(bejárat a Somogyi Béla utcai piros vaskapun)
Bp. VIII. Blaha Lujza tér 1.
Google Maps: http://g.co/maps/82bwj

Az előadás angol nyelvű, magyar fordítás nélkül.

A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékodat jelezd max. január 25-ig, hogy minél jobban felkészülhessünk a kényelmes és gördülékeny vendéglátásra.

RSVP: story@kitchenbudapest.hu

/// KI AZ AZ EVAN ROTH? //////////////

Evan munkáiban leginkább a graffiti, a nyílt forráskódokon alapuló technológiák és a köztéri kultúra kapcsolódnak össze, így budapesti előadásában is leginkább ezeken a témákon keresztül beszél munkáiról.

Ismertségét aktivista szellemiségű projektjei mellett leginkább az Eyewriter nevű, Zach Lieberman, James Powderly, Chris Surque, Tempt1 és Theo Watson közreműködésével készített projektjének köszönheti, amellyel a Future Everything Award 2010-et megnyerték és az Ars Electronica Golden Nica díját Interactive Art kategóriában is bezsebelték.

Evan Roth munkái megtalálhatók a New York-i Museum of Modern Art állandó gyűjteményében, de kiállításra került az Egyesült Államok, Europa és Ázsia számos intézményében, köztük a Pompidou Központ, a bécsi Kunsthalle, a londoni Tate, a Fondation Cartier kiálltásain is.

Graffiti Research Lab:
http://www.graffitiresearchlab.com

Free Art and Technology Lab:
http://fffff.at

Legutóbbi akciója az "Occupy the Internet" elindítása volt:
http://fffff.at/occupy-the-internet

Saját oldala:
www.graffitiresearchlab.com

/// MI AZ A KIBU STORYTELLING PROGRAM? //////////////
Másoktól tanulni, tapasztalatokat megosztani és mindenféle tudásra nyitottnak lenni mindig is kiemelten fontos a Kitchen Budapest (KIBU) számára. Működésünk - így belső és külső workshopjaink, előadásaink - elsődleges célja is az, hogy okos, izgalmas, tevékeny embereket hozzunk össze, akik a KIBU-val együttműködve pezsgő, inspiratív helyet működtetnek.

A 2010 novemberében indult új a “KIBU Storytelling” című oktatási programsorozatunk annak érdekében, hogy sikeres, izgalmas projektek, kezdeményezések, intézmények, cégek képviselőit, alapítóit Budapestre hozzuk, és inspiráló történeteiket első kézből ismerhesse meg a közönség.

Idén kb. havonta egyszer az érdeklődők magyar és külföldi vendégelőadókkal találkozhatnak és beszélgethetnek. Minden előadónak külön, tudásához, témájához leginkább alkalmas helyszínt keresünk azzal a céllal, hogy Budapest-szerte - egyfajta “pop-up-idea-store”-ként - felbukkanjanak ezek a tudásbuborékok,
Az előadásokat minden esetben dokumentáljuk és a videókat publikussá is tesszük.

A KIBU Storytelling kurátora Bircsák Eszter.

Facebook event: http://www.facebook.com/events/235836666492363

Szólj hozzá!

Címkék: street art tiszteletreméltó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása