2009/11/22
12:05

Írta: Szerb Lisztesember

Fin

Glaser Kati Fin című kisfilmje. Enyhén jó, enyhén zsír, enyhén klafa. Ajánlott minden emberegyednek aki kíváncsi a világ körforgására. Natív, progressive, interlaced. Az Agynak minden területén érezni az átvitt magas definíciót.

 

1 komment

Címkék: zene film youtube tudás tiszteletreméltó

2009/11/18
08:13

Írta: Ák_

le-pel le-hull

Sokan kérdezik, hogy mennyi az annyi. Ők általában nem tudják, hogy pont annyi. Vagy csak viccelnek. Mindenesetre misztikus balladai ködfelhő borítja ezt a topikot, melynek oka nemkevesebb, mint az általános félelem és megtévesztés tartós fenntartása. Namármost, azért azt nem árt tisztázni, hogy ez egy felettébb létező összeg. Az értéke titok, még a legbeavatottabbak is csak lidérces rémálmaikban tudták meg, ráadásul azokban, melyekből hirtelen felpattanó szemmel, hideg verejtékben forogva ébred az ember. Egy ilyen tocsogós-plattyogós ébredés folyamán lettem figyelmes arra a vakolatbomlásra, aminek se ehhez a posthoz, se a fal nem-azbeszt-tartalmához nincsen semmi köze. Na és ha már itt tartunk, gondoltam felhőbe lövetek, és báránykákká oszlatom a szörnyű fellegeket, és ennek célszerszámául ez a blog látszik a leginkább alkalmasnak. Hosszas gondolkodás után a balta névre hallgató rendkívül effektív applikálási objektum végzett a második helyen. Aki nem lenne familiáris ezzel a tárggyal, sűrgősen mutattassa be magát neki. Koponyatörésre, favágásra, kenyérkenésre rendkívül alkalmas. Naszóval miután ez az item (ejtsd (ejtsd: ejcsd): ájtem) megkapta az előkelő második helyet, egy villanyborotvába épített hegedű pedig a harmadikat (eredeti néven frappánsb: Villanyberetviolin), lerántom a lepedő alakű amőbát, mely ködként fedi ezt a remek témarakást. Egyébként az is lehet, hogy hegedűbe épített borotva, nem mernék rá mérget - sőt még hashajtót se! - venni. Akit rendkívül érdekel ez a téma, az kattintson alant, hogy megismerhesse az oldalt, amit találtam, és ami a legtöbb Világkérdés (egyes kódexekben Világ Kérdés) problémájával foglalkozik, némelyikre választ is talál. Csak hogy egy példát említsek: tetszőlegesen választott órán elhangzó kérdés: "Ez meg mi a fasz?". A választ megtalálhatod ITT!

Szólj hozzá!

Címkék: agymenés agyvihar alkotmány hülyenet a világ tévedései

2009/11/17
22:01

Írta: Szerb Lisztesember

Hermész

Új limitált széria a Leica M7 sorozaton belül. Hermès edition-re hallgat a sorozat és két színben lesz elérhető. Narancssárga meg barna eme két szín. Szóval aki méregdrága távmérős gépet akar az most rendelje meg hiszen mindkét színváltozatból csak 100 darabot gyárt a gyártó. (Hehe önellentmondás, hogy benne van a nevében, hogy gyárt és mégse gyárt eleget.)

 

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény design tudás super képalkotás megapixel tiszteletreméltó

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása