2009/09/20
16:30

Írta: Ák_

A Kalauz

Aki ma este egy jót akar mórikálni és otthoni programra vágyik és pont van 19:05-től indulóan egy kétórányi szabados ideje, és még mindezek tetejébe a ráadás habkrémjeként cseresznyealakot ölt benne a tudat, hogy a Viasat3 is bejön neki, mert jó alakja van, és még a tévéjén is tudja fogni, és már amúgyis régen kíváncsi a vogon költészet remekeire (Vigyázat! Amikor egyszer felolvasóesten előkerült a több ezres nézőseregből mindössze négyen kerültek ki élve, egyikőjük úgy, hogy közben lerágta a saját lábát. Micsoda khatarzisz kérem szépen!!!) az feltétlenül tekerjen a már említett csatornára a már említett időpontban a már említett megtekintéséért. Ja várjál ez az uccsó még nem is említett... Húha akkor most mindjárt megemlítem te meg tekintsd úgy, hogy nem lineáris az idősík-kezelésem. Akinek egyébként nem lenne világos hogy mit akarok sugallni óvatosan az kevésbé óvatosan KATTINTSON IDE, meg az is aki akarja látni a trailert. Na még zárásképpen csak annyit, hogy --- *megszólal az ebédidőt jelző harsona-nóta*

 

 

DON'T PANIC!

(dombornyomva a borítóra, csupa nagybetűvel. semmi kiskapitális átbaszás)

 

Viccen kívül tényleg kattintsatok a fenti linkre mert haláli a trailer. Enjoy.

4 komment

Címkék: film favourite filmajánló

2009/09/20
16:00

Írta: LadArt_

Art Station a Metro4/ban/ben

Programajánló következik:

Menjé' ide el, ha a Zucca Művészetét komálod, hee!

Én azt mondom wacuum, te azt mondod kriminal!

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube street art akkezdet phiai ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

2009/09/20
12:20

Írta: Szerb Lisztesember

Billenés

Természetszerűleg felmerülne önnönmagamban is a kérdés, ha eme nemes blog olvasója volnék (ami vagyok is, csupán jobban illik személyemre ezen esetben egy különböző kifejezés), hogy milyen gigászi matériál bírja el ezen világrengető szavak súlyát. Hát nem is más mint a japán Elecom kristály-tiszta billentyűzeteink gombjai. Melyeket egész nap nyúzhat az emberfia/lánya/baglya azzal a szívet langyosító tudattal, hogy este finom kristály-film réteggel az ujján mehet szunyókálni.

 

 

Via: designboom.com via: akihabara.com via: elecom.co.jp

 

Szólj hozzá!

Címkék: design tudás

2009/09/19
10:22

Írta: LadArt_

Az a beat kell amit AZA beatel

Természetesen kpax-ek vagyunk mindenre, annak érdekében hogy. Nade vallási kérdésekben csak autószalonba vagy buszkapaszkodóba kössél csomót vagy keveset, de mindenképpen fülcimpa, velőlegény, rabszállító barkó. Frekvenciakülönbség? Harmónia és tüdőrezgés. Megjelentek az arcomon a kkezdet pírjai. Jön a beat, rappeljünk rá? Namárhogyne!

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube agymenés akkezdet phiai tiszteletreméltó

2009/09/16
21:57

Írta: Szerb Lisztesember

u Sopen

Egy, két, há és gyönyörelem. Roger Federer dupla-gyerekes-szuperütése az idei USopenen. Djokovic ellen követte el eme szépségtettet. Nézzétek.

Aztán a lassítást. 

Aztán a replayt.

 

 (A Szerk. még mindíg Nadal fan, csakhogy félreértés ne essék. Csupán olyan objektívek vagyunk mint egy bálna-obi.)

Szólj hozzá!

Címkék: youtube tiszteletreméltó

2009/09/15
19:51

Írta: Szerb Lisztesember

A nem-23-as szám...

Enyhe jó kis hármas szám design. Monsieur(mademoiselle) Pentagram az elkövető.

Szólj hozzá!

Címkék: design jókép

2009/09/14
21:27

Írta: Ák_

a kezdet a vég a kezdet (vagy mi??)

Szétütő Tökök már jelentek meg blogon közvetett formában egy bizonyos Watchmen - Azok Akik Őrizenek Minketet c. film trélerével kapcsolatban, ma azonban ugyanaz a zene alakot fog ölteni egy ellentmondást nem tűrő post képében, külön, önállóan, hogy jelezzem értékelésem mértékét. Kérem szépen élvezzétek teljes mellbedobással az alant hallgatható számot. Enjoy!

(és ugyan beembeddeltem, javallom a duplaklikket a lyrics elolvasása végett. Merthogy a szöveg üt. Nagyot üt. És először) 


 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása