2009/05/10
17:59

Írta: Ák_

pehepfff

Mire ez eszembe jutott, hűűűha. Eredetileg, az előző helyett is ezt akartam kipostolni, de csak most ugrott végre befele agyam kocsonyásságába. Szóval, öööö

"Maradjatok Isten hírével!" - Z. "Ú." P.

Kicsit túlzanék, ha az év poénjának mondanám és még akkor is, ha azt mondanám, hogy sírva szakadtam rajta, de mindenesetre rohadtul tetszett :) Szóval éljen!

Szólj hozzá!

Címkék: quote of the day

2009/05/10
14:55

Írta: LadArt_

Nem-e?!

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szavazódás

2009/05/10
13:37

Írta: Ák_

backsquaremusic

"A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene! - Kérdés, hogy átérzed-e..."

Szólj hozzá!

Címkék: akkezdet phiai quote of the day

2009/05/10
09:54

Írta: LadArt_

All By Myself

Minden jog fenntartva (c) 2009 LadArt_

Ajánlva, akinek ajánlva, ő úgyis tudja;)

Szólj hozzá!

Címkék: alkotmány képalkotás depsession jókép

2009/05/09
18:07

Írta: Szerb Lisztesember

James Clar és a többiek

Aki kicsit is kíváncsi arra amit gondol, hogy a képre kattintás után jön, az kattintson a képre.

 

Szólj hozzá!

Címkék: design alkotmány képalkotás megapixel jókép

2009/05/09
08:12

Írta: Szerb Lisztesember

Parkour

Kedvenc parkőreink ismét akcióba lendülnek, márpedig nem kevésbé nagy mamut fenyőbe vágják bele fejszéjüket, mint egy csapatbemutató kis ugra-bugrászás-fásszárúba. A múltkor bemutatott Physical Graffiti egy másik videóját tárom elétek eme alkalom adtán. S egyúttal a dnb-szekció-rajongóknak is örömet okozván, hogy a videó alatt Dj Krush Duck Chase (Double Up Mix) című száma gyakorol nagy hatást a nézőközönségre. Aki pedig nem annyira van oda ezért a fajta zenéért, annak azt tanácsolnám, hogy kapcsolja le a hangot, de szerintem jobban jár, hogyha nem fogadja meg eme fel nem tett tanácsomat, mivel a zene ritmusa igen nagy összhangban van a klip tartalmával. Na jó túlélést oder élvezkedést.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube street art hero freestyle dnb tiszteletreméltó

2009/05/09
08:00

Írta: Ák_

Kvótanap

Lada barátommal meg lettünk egyezvén, hogy alapítunk egy új szesszió-szeszélyt, és nem húzom az idegeiteket, hanem bele is vágnék frissen fent fényszablyámmal. Igen, session-nyitó posthoz is tripla-alliteráció(a továbbiakban triplalliteráció) jár. Na, a különleges kormánykampány kezdeti ülésszakának a neve nem más, mint: "Quote of the Day". Természetesen nem szándékozok/unk az égáldotta atyaÚr minden egyenlőmód égáldott napján postot írni e kategóriában. A 'Week' már foglalt (ugye), és amúgy is: olyan lesz, mint a Nobel-díj. Csak akkor lesz kiosztva ha úgy lesz az kiszabott úri kedv.

Na nem húzom tovább agyatok tekervényeinek netovábbját, illetve mégis. Gondolkodtam sokat, hogy kitől induljon eme szólánc - az angolszász nyelvterületen igencsak elterjedt nyelvet tüzetesebben nem ismerők, mondhatni az azt többnyire kívülről nézők számára itt mi mostan a "Nap Idézete" díjon diskurálunk. Na szóval áthaladt agyam hullámain a galaxis legnagyobb stratégájának pár mondata, onnan pedig egyenesen következett a science-fiction nyomán a Galactica egyes sorai - tulajdonképpen egyes részekből random lehetne választani -, de aztán mégis úgy gondoltam, hogy kissé special-ebb lesz a legelső dologtéma, nehogymár egy "Retreat is an option, just like any other", sem egy hasonlómód bekockultatásra hajlamoltató "Actionstations" legyen. (bár az utolsó rész feliratából majdnem kiírtam a különírt, vesszővel gondosan elválasztott "Action, Stations"-t, de inkább majd a "Keressetek Értelmet Nonsense Dolgokban" című sessiont gazdagítom vele).

Ezeken kívül végighullámzott agyam tekervényein saccperkábé ezermilliárd gigabájtnyi szövegadat - durcán - mindenféle pump-up dumáktól a legjobb örökzöldekig, aztán Asimov mester összes művei is elsiklottak felületes képzelőerőm maradványai között, majd beugrott az aktuális laza-imba "Get off my lawn" Mr. Eastwood szájából, még párezer idézet innen-onnan, egy-két idézetgyűjtő oldal linkje, majd pár a szerkesztőtársaimtól, végül pedig saját önnön magamtól, ám nem akartam túllépni a jóérzésnek nevezett szarkupac által megszabott határt, úgyhogy visszafordultam Russell Crowe felé, majd egy-két sablonosabb de hangzatos kijelentés után egy örökérvényű - értsd: SOHA érvényét nem vesztő - idézet mellett állapodott meg benső szemem tekintetének fénycsóvája. Pont nemrég írtam nektek a 12 Majom Hadseregéről, ennek apropóján meg is néztem, hát miért ne lehetne ebből? Persze még körülbelül egymillió idézet megérdemelhetné, hogy vele nyissuk a session-t, de valami olyat rakok ki, amibe talán belegondolkoztok, és ezáltal talán többek lesztek. Nem szeretek konklúziót nyomni torkokon lefelé - nyugi, most sem fogok -, ám mindenkit arra kérnék, hogy kis túlzással szánjon egy félórát arra, hogy gondolkodjon el ezen. Ugyebár nemtitkolt ultimát célunk az Invázión kívül a népnek nevezett objektum jóra és szépre való nevelése(eeeh :P). Vagy titkolt. Volt. Már nem az.

Ne vegye senki személyes célzásnak, vagy inkább mindenki vegye annak, mozgassátok meg még a legporosabb fogaskerekeket is, mert jön és közeleg. Szituáció: Elmebetegek számára fenntartott állami létesítményben egyik beteg a másiknak:

"There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion"

Jó filózást az értelmén, megér egy gondolatsort. A kevésbé angol-kompatibilisek számára, szabadon: "Nincs olyan, hogy jó vagy rossz, csak olyan, hogy közvélekedés".

Szólj hozzá!

Címkék: quote of the day

2009/05/08
21:33

Írta: LadArt_

Is There Anyone Out There?

Minden jog fenntartva (c) 2009 by LadArt_

1 komment

Címkék: alkotmány képalkotás depsession jókép

2009/05/08
08:00

Írta: Szerb Lisztesember

E-eeeEzékieL

Mielőtt valamelyik izom jó blog (azok közül akiket már felnéztünk) behúzná a publikálás gyönyörét előlem, szép sunyiban kipostolom az egyik kedvenc videó-megosztó oldalamról a minap feltöltött gyönyörelmet, mely Professzor Tarantino egyébb gyönyörelmeiből lett összekaszabolva egy méretes sövényvágó ollóval. Ám vigyázzon aki a sötétség völgyébe tévedne, mert A VIDEO HOSSZÚ. HAT PERCEL KEVESEBB IDŐ MARAD AZ ÉLETRE. Más szóval HAT PERCEL KEVESEBBET ÉL AZ, AKI NEM NÉZI MEG.

The Tarantino Mixtape


The Tarantino Mixtape from Eclectic Method on Vimeo.

Szólj hozzá!

Címkék: film vimeo

2009/05/07
19:27

Írta: Ák_

kivelőzés+értékelés=kivaluezás

Elérkezett ama nagy pillanat, amikor is lezártnak tekinthetem eme szavazást, és bár szerettem volna több leadott szavazatot, és nincs meg  a választókorú lakosság 25%-a, én ezt leszarom, és eredményt hirdetek. Végülis eljöttetek(tünk) tizenhárman, ami lucky egy szám, és bőven jó.

Nahát, minden szavazó teljesmértékű kielégítéséhez, illetve a kielégülés élményének a lehető legjobban való megközelítéséhez arra van szükség, hogy irtsuk ki az emberiség nagy részét, de minél több falfelületet és streetartos arcot életbenhagyva, hogy szépítsék városaink szellemromjait, mindeközben sugározzon minden halált, bömböljön shuffleön a zene-szekciónk, rakjunk ki több pronográf tartalmú tartalmat tartalmazó tartalmat, közben hirdessük nagy táblával a regisztrációs elérhetőségeinket, és különben meg annyira sürgősen, hogy már tegnapelőtt kész kellett volna legyünk vele.

Hát ez interesting. De azért hozzátenném, hogy a kihalt városban fujkáló graffitisek nyertek, őket követik fej-fej mellett a pusztulást áhítók és a magukat pornóval ámítók. (nem teljesen fej-fej mellett, de manapság már fel sem tűnik egy kis csiszi-csuszi) Hát ezek lennénk mi, illetve ti, illetve mindnyájan: eme blog olvasói, szerkesztői, másegyébjei. Én büszke vagyok rátok is, meg magamra is :)  (naaa, azért annyira azért nem)

Szólj hozzá!

Címkék: super

2009/05/07
17:44

Írta: LadArt_

cuTTinG thE EDGE

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény alkotmány világnézet képalkotás depsession jókép

2009/05/07
08:00

Írta: Szerb Lisztesember

Cho-Cho

Bár jómagam nem vagyok egy túlságosan nagy csocsókirály. (Még kiskirálynak nevezni is hencegés lenne.) Sőt, nem is annyira kedvencem eme játék (vagy sport, ki hogyan szereti), de egyik nap kedves ismerőseimmel mégis arra vetemedtem, hogy belevetettem magam élvezésébe. S ekkor fogant meg a gondolat koponyámon belül, miszerint is, de rég volt már egy rendes DE_SiGN post. Hát most lesz/van. Csak, hogy lássa az emberfia/lánya, miből is marad ki amikor valami H kategóriás korcsmában mulattatja az időt egy standard, műanyag szerkezeten, félig kiégett lámpákkal és a kihagyhatatlan sör-nyommal. Bár az opciót nem ajánlom fel,[ hogy innentől mindenki vegyen egy ilyent] hiszen valószínűleg életünk hátralévő részében egy ilyen asztalra kéne gyújtanunk, de azért jó tudni a létezéséről. És íme, valahol errefele léteznek a dönölűségek:

 

Szólj hozzá!

Címkék: design tudás de sign

2009/05/06
12:24

Írta: Ák_

majomsereg

Rég ajánlottam filmet. Bezomány, pedig ilyen topik is van itten ezen a sokszínűen sokoldalúan remek blogon. Méghozzá valahol itt, a sarokban. Nem, a szemét alatt. Igen, lehet hogy poros. Ott, ott, ez aaaz!

Rég vettem már elő, hát most ismét előkapom nagy megkönnyebbülésemben. Na, nem is abban, de a lényeg: most csak olyanok füleljenek, akik szeretik a jó filmeket, de nem a retekklub szintjén. Na, helyzet a helyzet, egyik nap volt a viasaton (ennek még nem találtam ki semmi frankó nevet) a 12 majom és eszembe jutott. Igazából már egy pár éve, hogy láttam, de akkor nagyon-nagyon tetszett. Hard sci-fi rajongóknak kötelező (ehem, Lada) a többieknek opcionális, biztos van akiből autoimmun reakciókat vált ki a science fiction ínyencebbik fele, én szeretem, ez pedig egy több mint korrekt kis időutazós filmecske. Meg persze (poszt)apokaliptikus, szóval ééééljen ez kell nekünk, hogy viduljunk. Vagy nem tudom, nektek mi kell, de engem mindig feldob az ilyesmi. Kár hogy ami fel az később ugyanúgy le :(

Na anyway, a point az, hogy töltsétek le és nézzétek meg, ne ijedjetek el se Mr. Willis se Mr. Pitt főszereplésétől, mert mind a ketten nagyon (előbbi meglepően) jól nyomják. Ja, és én egyébként nem vagyok a letöltések mellett. Ott van például a BSG. Miért tölteném le istencsászár eredeti hangon, amikor megkapom szar szinkronnal a tré kettőn CSÜTÖRTÖKÖN HAJNALI KETTŐKOR (hogy szabnátok meg). Na, de most komolyan, letölteni rossz dolog, de azért feketében leszek ha a piratebay másodfokon is kiszív. Na nem, most tényleg, minden humort mellőzve ne használjatok torrentet, és ha nem tudjátok mi az, ne érezzétek úgy, hogy nem vagytok emberek, hanem legyetek rá büszkék. És a BSG-t is szar szinkronnal nézzétek csütörtökön 2:00am. A pénteki sulit/munkát meg dobjátok félre. Vagy vegyetek egy VCR-t. Ja, hogy ott úgyis áttekered a reklámot, akkor már le is tölthetnéd? hm, hm, you have a point, my friend...

(a 12 majmot viccen kívül ajánlottam, tényleg jó, én nagyon imádom)

[IMdB link itt]

És ha már eljutottatok a postom végére, el ne felejtsétek, hogy ma éjjel véget ér az aktuális szavazódás! Vagyis azok, akik még nem méltóztattak elfáradni blogunk megfelelő szekciójába, azoknak húzás szavazódni :) Sok sikereket hozzá. (nem kell hozzá regisztrálva lenni)

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény film nonsense filmajánló science fiction

2009/05/06
10:00

Írta: Szerb Lisztesember

How much can you take?

Mivel ez a blog [nem] titkoltan a KEDVes olvasóink ki/be/megműveléséről szól, ezért szívélyesen kimutatnék egy Yonderboi számot, de azért sem az ismertek közül csakis azért, hogy azzá váljon. És igen, ez egy villám-post.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube tudás

2009/05/05
10:35

Írta: Szerb Lisztesember

Grafomán

Ahogy a múltkori lelőhely felé jártam fel s alá, egyszer csak szemembe tűnt eme három vadiúj fújmány. S mivel nem várom el tőletek, hogy ezen koordinátára elzarándokoljatok, ezért inkább kiber-mód megosztom veletek, csak hogy legyen miről beszélni. (Mintha egy blogon beszélgetnénk. Szerintem csak írok.) Itt vannak a gyöngyszemek:

1 komment

Címkék: street art alkotmány képalkotás jókép tiszteletreméltó

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása