2009/03/15
21:32

Írta: Szerb Lisztesember

Nooka

Mivel az idő pénz, ezért jobb ha pontos. Képzeljétek csak el, hív Az Felebarát és azt mondja: bocsi késni fogok egy olyan 120 Forintot. Ja, ok. No de, hogy ilyen kellem nélküli szituációba ne placcsanjunk, sok-sok kedves GigászVállalat kínál közemberek garmadáinak szebbnél szebb csuklóra erősíthető óraszerkezetet. Ezek közül a jómultkoriban már be is mutattam egy kedves kis céget, de ha netalán tán nem nyerte el azon post-om a kisérdemű tetszését ide biggyesztek egy másik perspektívát. Aztán csak vigyázzatok a széttartással.

 

Szólj hozzá!

Címkék: design

2009/03/15
16:24

Írta: Ák_

hülyék vagytok wázeg

Bizomány. Becstelen nemzetgyalázó magyartalan hazaárulók vagytok mind. Velem együtt. Najó azért ennyire nem súlyos a helyzet, bár nagy és büdös, de a lényeg ma nem a flame elindítása, vagyis a konstruktív gyújtogatás, hanem mindösszesen egy tévképzettel párosult tudatlanság eloszlatása.

Természetesen ezt mind sokkal izgalmasabb úgy tenni, hogy lealázok mindenkit, aki beleesik a hibába. És ezért én egyáltalán nem vagyok felelősségre vonható, tekintve, hogy én is beleestem és én is le vagyok alázódva magam által, ilymódon.

Szóval a probléma oka az, hogy a legtöbbetek szarul hordja a kokárdáját, annyira bele van feledkezve az ünnepelésbe. Ugyanis az eredeti kokárda nem egy ilyen előregyártott izé egy körből meg két lábacsából, hanem egy "meghajlított" zászlócsík tulajdonképp. Vagyis annak elkerülése végett, hogy fordítva legyenek nemzetünk színei, illene a zöldet hordani kívül, a pirosat meg belül. Függőleges színeknél balról jobbra a szabály, tehát ma ezrek viselnek olasz színt a mellükön. Gratz (hirtelen egy pillanatra bekapcsolva a tv-t csak mr. Demszkyt és mr. Orbánt tudtam leellenőrizni, ők is olaszok) mindenkinek.

Na ne vegyétek magatokra, nem csesztetés, de azért nem árt ha tudjátok: eredeti kokárda kívülről befelé: zöld-fehér-piros, akármennyire is jobban néz ki fordítva (vagy nem néz ki jobban, ahogy akarjátok, de attól még így van). Persze ma már annyira elterjedt, hogy mindenki úgy hordja, de attól még. Ünnepeljük hát kedvenc idusunkat eme ismeret megszerzésével és terjesztésével, egyéb kevésbé konstruktív sőt esetleg kifejezetten destruktív tevékenységek helyett. Éljünk mi, boldog március közepét!

3 komment

Címkék: ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján a világ tévedései

2009/03/14
18:34

Írta: Ák_

bemutat vagy somolyog

Hát erről nem is szeretnék hosszasan megemlékezni. Nekem rohadtul tetszik, mindenki értelmezze saját belátása szerint, nem adok szerzői utasítást. Csak a jegyzőkönyv kedvéért a fénykép dokumentáció-jellegű, mint fényképet értékelni szigorúan tilos :)

Az elemzéseket legalább három oldal terjedelmű esszében tessék benyújtani, és mellékeljétek a véleményeteket, mert még nem tudom, hogy valamelyik fiókom valamennyire dohos csendjét gazdagítsa-e. Mindenesetre remélem a fun megvolt, még ha nem is (csak) az volt a point :)

Oeoe: Ák

És utóiratként emódon szeretnék kellemes március... tizennegyedikét kívánni.

Szólj hozzá!

Címkék: alkotmány inváder

2009/03/14
12:27

Írta: Szerb Lisztesember

Push the Pempő

Érdekes módon az eddigi muzsika szesszióinkból lazán kimaradt kicsit telt-galamb kinézetű ismerősünk. Fatboy. És bár most is kihagynám „A Legzseniálisabb Számot” és "A Repülő Fejnélküli Lovast" s rögtön bele vágnám rozsdamentes acél fakanalamat (Fából Vaskarikát Zrt. Gyártja.) a Zen nyugalmával rotyogó lecsóba. Már ameddig ezt a tevékenységet saját önerőmből megtehetem, mivel ha egyszer el kezdik Pusholni a Tempót nincs menekvés.

Pusholjátok. De inkább a Play Buttont.
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

2009/03/13
21:33

Írta: LadArt_

PacmENergiaital

Mint azt egyik bálványoldalunk által kipostolt cikk mutatja, találtak pacman energiaitalt, ami úgy nézem kapcsolódik blogocskánk tartalmához, ezért kénytelen vagyok megtenni kötelességem, bár nem szeretek más blogokról linkelni, mert így infótúladagolásban fogtok szenvedni. Nem. De most tényleg.

1 komment

Címkék: design brand inváder ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

2009/03/13
12:03

Írta: Szerb Lisztesember

Public NMEs

 Ha netalántán az érettségin elért pontszámom által sehova nem vennének fel, úgy gondolom belevágok a bankszakmába és kötvényenként mentem meg a világot. Mint egy OTP-kisasszony. Namármost ha ez a konstelláció bekövetkezne írásban kérvényezem, hogy engem csak és kizárólag Johnny Depp rabolhat ki.

Itt van, hogy kiken gyakorolt.

 

1 komment

Címkék: youtube

2009/03/12
20:16

Írta: Ák_

hét tipp dimenziókapu esetére

Na hát mivel is kezdődik a mai mesedélután. Hát mivel mással kezdődhetne mint egy elmélyült és fölöttébb fizikaórával, ahol padtársammal és egyszersmind gyúrós haverommal (XD), megannyira osztálytárs-barátommal, R-obival, vagyis K. Róbert zsámbéki lakossal. Namármost ő a fizika magasságain szárnyalva azzal a nemes gondolattal rukkolt elő, hogy suhintsuk meg jó gyorsan a tollat vertikális irányban a Föld felszíne felé közelítve - köznyleven lefelé -, annyira gyorsan, hogy a levegő ott úgymond ionizálódna, és amint ez a művelet végre lett hajtva, köpjünk bele. Hogy ez miért jó, azt magam sem tudom, de tetszett az ötlet, és még ott továbbfejlesztettem neki.

Mondottam, hogy suhintsa körbe a tollat egy olyan pályán, melynek a középpontja körül egyenlő távolságra helyezkednek el a pálya pontjai, de nem térben, csak egy vertikális síkban - köznyleven körbe - és ezzel nyissunk meg egy dimenziókaput. Ez nagy valószínűséggel sikerrel járt, azonban nem maradt sokáig nyitva. Utólag még - természetesen - utánagondoltam ismét, hogy mire is jó egy dimenziókapu. Egy nyitott dimenziókapuval ugyanis rengetegmindent lehet csinálni, de adódnak problémák. Ezért most sorba fogom venni a lehetőségeket. Persze abból kiindulva, hogy megnyílt a dimenziókapu.

Ha érdekel a hét tipp, mégpedig érdekeljen, akkor klikkelj ide (mégpedig klikkelj oda).

1 komment

Címkék: agymenés alkotmány

2009/03/12
18:17

Írta: Szerb Lisztesember

Sör-Sor

Ha a nagy múltkoriban már úgyis felhoztam a design-csomagolás témát, most még megspékelném egy kis csütörtök esti sör-csomagolással. [Be@rbrick-ünk mellé természetesen Őt is szívélyesen várjuk szerkesztőségünkbe. Ámbátor egy kartonnál kisebb mennyiséget sajnos nem képesek műszereink érzékelni.]

 

2 komment

Címkék: design wrapping

2009/03/12
08:31

Írta: LadArt_

Pac-Man2 Reloaded

Na mit találtam gyerkőcök? Hamár inváder, meg hamár homár, akkor legyenmár hír - portál.

Kedvenc játékhősünk harmincadik születésnapja alkalmából a Namco Bandai új résszel örvendeztet meg minket a Sonic-játékok alkotójának közreműködésével.

A Namco Bandai Hirokazu Yasuharát kérte fel a jövőre megjelenő, ünnepi Pac-Man epizód megtervezésére, melyet a cég egy amerikai stúdiója fog elkészíteni, akik legutóbb az Afro Samurai feldolgozásán dolgoztak. Kíváncsiak vagyunk az új részre, vélhetően a Namco nagy dobásra készül az enyhén felnőttkorba lépett szuperhős tiszteletére - további információkat viszont sajnos nem oszottak meg velünk.


Forrás: Gamekapocs

Szólj hozzá!

Címkék: inváder ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

2009/03/11
19:16

Írta: Szerb Lisztesember

Periodic Table

 

Atenció, atenció!

 
Tudósok végre szintetikusan is előállították a legkedveltebb betűtípusokat. Bár egyenlőre még csak laboratóriumi körülmények közt sikerült őket létrehozni, [és a Hands elem csupán pár nano másodpercig nem Bell Gothicozidálódik] a kísérletek jó úton haladnak. Ezen kutatások alkalmával kiderült: a víz kétharmadát  többé nem hidrogén alkotja, hanem Helvetica. Mindezen tudás rendszerezésére létrehozott periódusos rendszer ökölharcra megy Mendeleev bácsi old school táblázatával. Várjuk a fejleményeket.
 

 

2 komment

Címkék: design tudás

2009/03/10
22:37

Írta: Szerb Lisztesember

Képtelencsefőzelék

képület
kerettegés

festékozló fiú
ecsetlő botló

vászonáta
ultramaringatás

pamacska
vizes tállapot

radirigál

fehóhér

1 komment

Címkék: brianstorm

2009/03/10
21:18

Írta: Ák_

moszquító

igazából nemnagyon van erőm semmitsenem kipostolni. és arra is rá lettem jőve, hogy mivel gyakrabban fordul elő, hogy többször van kevés időm, mint amilyen gyakran előfordul, hogy kevésszer van több időm, konzekventli-bentley nem-nagyon lesz nagy bmw-s post hanem inkább szépen lassan adagolva, benzinpumpaként kapjátok meg virtuális hengereitekbe szépen egyesével illetve adott alkalommal esetleg többesével a videókat, így csak az a szépséghiba, hogy a kevésbé nagyonjókkal az egész post le lesz kevésbé nagyonjózva. de ez még csak a jövő filmzenéje, merthogy ez nagyonjó, legalábbis nekem tetszik. szóval enjoy. sajnos nagyon szar a minőség de i can assure you hogy amúgy téllegjó :D na itt a napi adagotok nehogynekem elvonási legyen a vésztünet. oeo

(ja és ajánlom figyelmeitekbe a reklámszessönt és a lassan magát szessönné kinövő bmw-izét. és mégeccer sorry az erőtelenségemért, tudomtudom, puhányvok)

Szólj hozzá!

Címkék: reklám bmw

2009/03/09
20:46

Írta: Ák_

betiltott munkawork

Már régesrégóta tervezem egy ultrahosszú post megírását, a reklámszessön és a BMW postom folytatásaként. Hát ez nem sikerült, de mindenesetre idekanyarítok nektek egy gyors miniposztot, a továbbiakban röposztot, mert már azért mégis illene valamit idenyomorítani, hogy művelődjetek, megtudjátok mi a jó, és a nap végén úgy érezzétek, hogy érdemes volt felkelni, mert a ma is hozott valami újat. Nameg a világbéke. Mivel most majdnem kifolyt az agyam a giccsrészecskék atomcsapásszerű támadásától, ezért nem is hadakozom tovább, belepancsolok:

Amolyan arrogáns eleganciával küldi el a kedvenc bajor ex-repülőgépmotor-gyártó (húbazz) cégünk a konkurenseit. Egy millió dolláros öltönyben mutatja meg mindenkinek, hogy hol a helye, és egy enyhén fennhordott orral közli velük kifogástalan, posh angol akcentussal, hogy ki az úr a háznál. Ironikus szépséghiba, hogy a reklám be lett tiltva, ugyanis a végén kiírt mondat - fastest saloon car on the planet - nem igaz, mert valami noname handmade jobbat csinál. Hát így duplán vicces. De ettől nekem még rohadtul tetszik. Éljen BMW.

Szólj hozzá!

Címkék: reklám bmw

2009/03/09
20:35

Írta: LadArt_

.K.

Hamar megunod
Lehull mindjárt
Mutatod
Mi ez? Rázárt.
Kiteszem, hogy lássák
Megvárt
Elfelejtem ki
Volt
Van
Lett
Támadnak
Csak a szememet nyitom ki
Az ajtó nyitvamaradt
Ki mint,
Arat.

Szólj hozzá!

Címkék: vers depsession

2009/03/09
18:51

Írta: Szerb Lisztesember

Frog? Noooooooooooo! FRUG!

 

A legújabb Biblia-fordítás.

 
 

 

UI.: Előbb tanulj meg olajfoltul.

Szólj hozzá!

Címkék: design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása