2009/03/10
21:18

Írta: Ák_

moszquító

igazából nemnagyon van erőm semmitsenem kipostolni. és arra is rá lettem jőve, hogy mivel gyakrabban fordul elő, hogy többször van kevés időm, mint amilyen gyakran előfordul, hogy kevésszer van több időm, konzekventli-bentley nem-nagyon lesz nagy bmw-s post hanem inkább szépen lassan adagolva, benzinpumpaként kapjátok meg virtuális hengereitekbe szépen egyesével illetve adott alkalommal esetleg többesével a videókat, így csak az a szépséghiba, hogy a kevésbé nagyonjókkal az egész post le lesz kevésbé nagyonjózva. de ez még csak a jövő filmzenéje, merthogy ez nagyonjó, legalábbis nekem tetszik. szóval enjoy. sajnos nagyon szar a minőség de i can assure you hogy amúgy téllegjó :D na itt a napi adagotok nehogynekem elvonási legyen a vésztünet. oeo

(ja és ajánlom figyelmeitekbe a reklámszessönt és a lassan magát szessönné kinövő bmw-izét. és mégeccer sorry az erőtelenségemért, tudomtudom, puhányvok)

komment

Címkék: reklám bmw

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása