2009/12/30
20:51

Írta: Szerb Lisztesember

Giga pixLE

-Hey, Bob? Nem egy légy ment a szélvédőre?
-Tudja a rusnyadás, szerintem kettő volt.
-Sebaj, megnézem a 26 GIGApixeles képen amit útközben lőttem. Mármint azt az 1665 darab Canon 5D mrk II-vel készűlt 21.4 megapixeles képet amit a 16 processzoros szuperszámítógép is 94 óráig izzadt ki magából.
-Ja, hogy azt. OKé.Tégy úgy.

Szólj hozzá!

Címkék: tudás világnézet képalkotás megapixel jókép tiszteletreméltó

2009/12/27
10:07

Írta: LadArt_

i.bet.u.do.

2 komment

Címkék: design reklám alkotmány képalkotás megapixel jókép

2009/12/24
17:46

Írta: Ák_

hátde.

Nagyon boldog Szentreggelit!

Szólj hozzá!

Címkék: pump up session

2009/12/21
21:52

Írta: Szerb Lisztesember

Avatar- outstanding

Akkora mese mint Hófehérke meg a hat plussz egy törpéje és mindemelett holnaptól én is böhömnagy kék alienként akarok ugrálni Pandora fái között. Mindenkinek MUSTsee, moziban, Imax-ban, digital-hd-ban, 3D-ben, amiben tetszik. Csak nézzétek meg. Mintha újra gyerek lennék akinek visszaadták a régi Winnetou könyveit. Imádom. (A trailer körülbelül, annyiban követi a film, hangulatát meg történéseit, hogy tényleg a moviból vették a képsorokat, de így most néztem, hogy amikor kb. a trailerben azt hisszük, hogy két szereplő egymással szemben áll, na az két teljesen különböző jelenet. A Szerk.)

És ne felejtsétek összetaposni és szépen elvinni a szemétudvarba a PET palackjaitokat.

Szólj hozzá!

Címkék: film youtube soundtrack tudás környezetvédelem rendező super képalkotás filmajánló science fiction a világ tévedései jókép tiszteletreméltó

2009/12/18
19:42

Írta: Szerb Lisztesember

Abszolút

Best vodka advert evar. Egy kicsit azért sajnálom, hogy a végén mégis kikandikál a reklám/biznisz emögött a szépen megkonstruált videjó mögött. No de hát ez a beépített frusztráció, ha nem lenne unalmas lenne a videó.

 

1 komment

Címkék: reklám youtube

2009/12/13
13:17

Írta: Szerb Lisztesember

Bár

Bár egy pöppet rég lett írva a kicsiny blogszféránkba, de azért nem merült emez dolog sem teljes feledésbe. Mint mindenhol szerkesztőségünkben is vendéglátogatását tette/teszi az a bizonyos áramszünet. No de sebaj, ma hajnalban szerencsére megint találtam 5Percet a lisztesbödön legalján. Szóval az gondolatom támadt, hogy megdoblak kenyérrel. Hehe. NEM. Ámbátor egy Berger-Gáborsággal annál inkább. Zseniál.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube tiszteletreméltó

2009/12/02
08:50

Írta: Ák_

Amikor a Világ Azt Mondta: ha-ha

Vagy talán nem is. Mint ahogy én sem mondanám hogy "hát ez már azért nekem is sok", merthiszen nem az. Azonban úgy vélem vélni, hogy erről tudnia kell minden Föld fiának és lányának, már csak a közművelődés fenntartása és/vagy fejlesztése érdekében. Nem fűznék hozzá sok mindent, a képre kattintva egy érdekfeszítő témában találtok írást, vagyishogy mit is csinálnak korunk Jack Sparrow-i amikor idejük éppen engedi két tengeri rablás közt. Katt a képre.


Szólj hozzá!

Címkék: ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján jókép

2009/11/29
20:53

Írta: Szerb Lisztesember

RayWilliamJohnson

Meg lett találva, végre valahára az egyik legnagyobb YouTube góré (hála Tiberius közreműködésének). Megfelelő angol tudással szerintem simán leröhögtet minket a székünkről. Azon kívül, hogy tarkón ragadja a videók lényegét s ezt átalakítva fordítva adja vissza, még extrém vicces fejeket is tud vágni. And yeah, what could possibly go wrong?

 

https://www.youtube.com/watch?v=hXxTmTMhzQo

3 komment

Címkék: youtube tudás super tiszteletreméltó

2009/11/28
00:27

Írta: Ák_

a legvégső küzdés

A múltkor a diszkográfiák végtelen tárházát jártam, midőn arra lettem figyelmes, hogy bal bokám kérlelhetetlenül és megmásíthatatlanul beleakadt egy Utolsó Harc-nak festett Végső Közdelembe, miből kiakasztani csak igen nagy műgonddal voltam képes, hiába a sokrétű műgond-képzésem, mivel majdnem minden helyzetben képes vagyok imitált problémát kiszűrni és rövid úton elpusztítani, mondhatnám megsemmisíteni.

Nade a különleges képességekre ott van a hero tag, a mienk most azonban a muzsika-féle, úgyhogy lassan elérek a valódi topikunkig, vagyishogy prezentáljam mélyen tisztelt és magasan felnézett Olvasóinknak (nem királyi többes, többen írjuk a szösszenet-session, vagyis eme blog-t) ezt a hangfrekvenciák hullámain hihetetlenül száguldozó gyönyör-darabkát. Aki hallgatja országunk szerintem legjobb rádióját, a Kettest, az esetleg már hallhatta. Illetve az is aki m,ár amúgyis ismeri. Ismerte. Érted. Na. Büszkén bemutatom: Velvet Revolver: The Last Fight!

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

2009/11/26
21:38

Írta: Szerb Lisztesember

transformers HArc

Akik minden este azzal álmodnak, hogy reggelre a megszokott kis napsárga Suzuki Swift helyett egy ádáz gyilkológép-robotot találnak az utcán parkolni, mely csupán úgy szórja a nukleár rakétát mintha amaz valamiféle meggymag vólna. Na azoknak ajánlom eme két elektronizált muzsikát, csupán és kizárólag a holnap reggeli meglepetés-talkozás utánai reménykedésre való ráhangolódásra.

 
 

[Cookie Monsta - Optimus Prime]

1 komment

Címkék: zene youtube dnb

2009/11/22
12:05

Írta: Szerb Lisztesember

Fin

Glaser Kati Fin című kisfilmje. Enyhén jó, enyhén zsír, enyhén klafa. Ajánlott minden emberegyednek aki kíváncsi a világ körforgására. Natív, progressive, interlaced. Az Agynak minden területén érezni az átvitt magas definíciót.

 

1 komment

Címkék: zene film youtube tudás tiszteletreméltó

2009/11/18
08:13

Írta: Ák_

le-pel le-hull

Sokan kérdezik, hogy mennyi az annyi. Ők általában nem tudják, hogy pont annyi. Vagy csak viccelnek. Mindenesetre misztikus balladai ködfelhő borítja ezt a topikot, melynek oka nemkevesebb, mint az általános félelem és megtévesztés tartós fenntartása. Namármost, azért azt nem árt tisztázni, hogy ez egy felettébb létező összeg. Az értéke titok, még a legbeavatottabbak is csak lidérces rémálmaikban tudták meg, ráadásul azokban, melyekből hirtelen felpattanó szemmel, hideg verejtékben forogva ébred az ember. Egy ilyen tocsogós-plattyogós ébredés folyamán lettem figyelmes arra a vakolatbomlásra, aminek se ehhez a posthoz, se a fal nem-azbeszt-tartalmához nincsen semmi köze. Na és ha már itt tartunk, gondoltam felhőbe lövetek, és báránykákká oszlatom a szörnyű fellegeket, és ennek célszerszámául ez a blog látszik a leginkább alkalmasnak. Hosszas gondolkodás után a balta névre hallgató rendkívül effektív applikálási objektum végzett a második helyen. Aki nem lenne familiáris ezzel a tárggyal, sűrgősen mutattassa be magát neki. Koponyatörésre, favágásra, kenyérkenésre rendkívül alkalmas. Naszóval miután ez az item (ejtsd (ejtsd: ejcsd): ájtem) megkapta az előkelő második helyet, egy villanyborotvába épített hegedű pedig a harmadikat (eredeti néven frappánsb: Villanyberetviolin), lerántom a lepedő alakű amőbát, mely ködként fedi ezt a remek témarakást. Egyébként az is lehet, hogy hegedűbe épített borotva, nem mernék rá mérget - sőt még hashajtót se! - venni. Akit rendkívül érdekel ez a téma, az kattintson alant, hogy megismerhesse az oldalt, amit találtam, és ami a legtöbb Világkérdés (egyes kódexekben Világ Kérdés) problémájával foglalkozik, némelyikre választ is talál. Csak hogy egy példát említsek: tetszőlegesen választott órán elhangzó kérdés: "Ez meg mi a fasz?". A választ megtalálhatod ITT!

Szólj hozzá!

Címkék: agymenés agyvihar alkotmány hülyenet a világ tévedései

2009/11/17
22:01

Írta: Szerb Lisztesember

Hermész

Új limitált széria a Leica M7 sorozaton belül. Hermès edition-re hallgat a sorozat és két színben lesz elérhető. Narancssárga meg barna eme két szín. Szóval aki méregdrága távmérős gépet akar az most rendelje meg hiszen mindkét színváltozatból csak 100 darabot gyárt a gyártó. (Hehe önellentmondás, hogy benne van a nevében, hogy gyárt és mégse gyárt eleget.)

 

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény design tudás super képalkotás megapixel tiszteletreméltó

2009/11/14
16:41

Írta: Ák_

apu kalipszó

Röpost: Apokalipszis most, rendezői változat, királyi kettes (m2), november 15. vasárnap 21:00

Vegyétek oszt egyétek. Nem könnyű étek, de az elkészítés minősége kárpótolja az ínyenc fogyasztókat. Enjoy!

Szólj hozzá!

Címkék: film filmajánló

2009/11/14
12:53

Írta: Szerb Lisztesember

Cinematic

 chill with me, in stereo, at high volume. 

 


 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube dnb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása