2009/02/01
00:14

Írta: Szerb Lisztesember

Eboy

Ha már enyém a deck(attack) akkor kezdeném a hatalom átvételt egy mega-hiper-über-brutál (a megát mondtam már?) bloggal. Kicsit ambivalens erről a site-ról írni, mivel a megü-hiper-über-brutálságából kifolyólag muszáj bemutatni, viszont képviseli mindazokat az értékeket, amit én is magamévá szeretnék tudni, íj módon frusztrál is egyben. Na jó de csapjunk a L’ecsó-ba és kanyarítsunk ki egy világraszóló linket a Dologról. A Dolog neve Eboy Blog és gondolom Eboy(de lehet, hogy Eboy egy cég, vagy csapat, vagy ilyesmi) írja. De írás (ja és amúgy inkább csak képeket tölt fel, szóval az írás ebben az esetben a postolás szinonimája) mellett sok, nagyon sok cuccot is készít, tervez. A shopban ezeket lehet megfigyelni (én személy szerint jobban preferálom a megvételüket, de hát a takaróm épp a szegycsontomig ér, így ezt kihagynám). Let’s vásároljuk fel a shopot.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: blog alkotmány super webdesign képalkotás jókép másblog

2009/01/31
22:36

Írta: Ák_

szabaddom és freeság

Master Lada és Master Ák elutazgatnak egy hétre egy jókis buzsíelésre. We will have fun, thx. Addigis kérném az összes törzsnézőt (ehehe, mind a számtalansokat) hogy nézzék extra erősen a szájtot, mert Lisztes Mester egyedül is hatalmas hatalom a hülyeségírás terén.

Mr. Lisztes, you have the deck!

1 komment

2009/01/29
21:34

Írta: Szerb Lisztesember

lexipageM

Igazán csinálhatnánk egy kinek-hány-megapixeles-gépe-van versenyt. Nekem hét. Neked tíz? Na, hát neki ezernégyszázhetvennégy. (Jó, jó tudjuk, hogy nem a gépe tud ennyit, mert ez egy panoráma, de ne legyünk ennyire szőrős-szívűen ünneprontók.) Szerintem nyert. Na viccet félre téve. (Nem.) A képet egy Canon G10-el csinálták meg a Gigapan hardverével, szoftverével. Jó sok képet, jó sok ideig rakosgattak össze. És lett belőle eme panoráma-gyönyörelem. (Azt hittem, nincs olyan szó, hogy gyönyörelem. MS Word szerint van. A Szerk.) Ja amúgy, ha valaki non-cheater mega-megapixelezőre vágyik, az inkább ilyenre pályázzon. Ja meg egy combos túrazsákra, alu merevítőkkel, mert nem hiszem, hogy kapni fog hozzá tokot a fotó-hal-ban.

 

 

1 komment · 1 trackback

Címkék: tudás megapixel

2009/01/28
19:20

Írta: Ák_

minoritási riport

Amikor kijön valami filmféle, mi az istenért kell összehasonlítozni a rendező egyéb filmjeivel? Persze, tudom hogy mér. De miért kell mindenáron megmondani, hogy a RocknRolla jobb-e mint a Blöff vagy a Ravasz, az agy???

Eldobom a szaftom az ilyenektől. Nem is értem, hogy aki látta mind a két filmet hogy a retekbe hasonlíthatja össze egy "no azért igazából tökmás" megjegyzés nélkül. Dehát biztos én vagyok a kívülálló. Ezért hát prezentálnám különélmény különvéleményemet, amivel azonegyből szeretném kifejezni, hogy bizonyos napokon mennyire nem(mégannyira SEM) tisztelem filmbuzit. 

Nem arról van szó, hogy nem lehet másvéleményen valaki. Lehet. De a balszaft érveket nem bírom, bocs. Mindegy, igazából nem a szar kritikákat akarom sorravenni. És nem, én sem tudok kritikát írni, de azt elmondhatom, hogy teljesen más szemmel kell erre a filmre nézni, mint amúgy. Hogy azt hogy értem azt fejtsd meg te, de a lényeg hogy én halálra röhögtem magam, néha bizony sírva-sikítva szakadtam a halálos röhejektől. Vagy valami ilyesmi. [hadd túlozzak már egy kicsit, elvégre én vagyok A Szerk. - A Szerk.]

Na mindenesetre angolul értőknek ajánlom elsősorban, mert Archie (Mark Strong) és One-Two(Gerard Butler) hangjai felejthetetlenek, meg úgy általában az összes szöveg. A végére Mr. Quid(két d?) is beindul a pofás dumákkal.

Szóval vegyétek személyes véleménynek, de Ritchie egy nagyon nagyon nagy filmet rakott le az asztalra. Ujjongás, füttyögés, lábdobogás, állvataps.

Ák

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény filmajánló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása