2009/04/22
08:14

Írta: Szerb Lisztesember

Lomography

Mivel jómagam szeret a fényképezés művészetének hódolni, ha nem is mindig, mint CsínáldMagadLény, de mint távoli szemlélő biztos. Ezért gondoltam, hogy hogyan is lehetséges, eme elbűvölés eddig ily kevésszer jelent meg a blogunkon? Nem tudom, de most változtatok rajta.

Jól átgondolván a dolgot arra a konklúzióra jutottam, nem fogok egy általános izom-jó gépet bemutatni, inkább valami kreatívat slash alternatívat. Elsőre a Leica gyárában készülő M8 gép Safari kiadása jutott az agyvelejembe, de mivel ezt egy másik mélyen tisztelt kolléga (DesignPumpa) már el lőtte, így kicsiny plágiumnak éreztem. (Persze a BlogEtikettet nehéz mindig betartani, de ha az ember tudatában van A Tudat, akkor azért Lelkiismeret Bácsi is beállít.) Ezért végül megállapodtam a Lomo márkájú korántsem digitális fényképezőgépeknél, melyek különböző alternatív szemszögekből képezik le a szemünk előtt henyélő világot.

  

Photo by: Nico Villalobos

 

1 komment

Címkék: design tudás képalkotás megapixel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása