2012/10/29
12:25

Írta: Szerb Lisztesember

Dark Charge

dark_charge.jpg

komment

Címkék: star wars tudás

2012/10/22
15:58

Írta: Szerb Lisztesember

A négylábú szemét polip kalandjai

polip_2.jpg

Persze mondhatnék négycsápút is, de ez így jobban hangzott. Tehát ez az a rész, amikor nem magyarázom el mi van a videóban, mert azt nektek kell megnézni. De nyugalom, kellemes teher ez vállatokon, s mire végére értek, újra akarjátok kezdeni. Velem is ez történt. Aztán jöhet még egyszer. Jó polipkodást.

Wax Tailor feat Aloe Blacc- Time To Go from Oh Yeah Wow on Vimeo.

komment

Címkék: zene világnézet favourite vimeo

2012/10/22
12:01

Írta: Szerb Lisztesember

Trojaner

trojaner_2.jpg

Babis Cloud megalkotta a trójai paci metaforáját. Hiszen megannyi klaviatúra áldozatkészségének köszönhetően létrehozott egy új szubsztanciát, mely így nem csak esztétikus, de eszes is. Persze, ha anno ezt lett volna az ajándék, lehet jobban járt volna a vár népe, hiszen egy seregnyi számítógép vírus valószínűleg nem tett volna különösebb kárt az alvó katonákban.

trojaner_1.jpg

trojaner_3.jpg

komment

Címkék: tudás világnézet

2012/10/22
11:52

Írta: Szerb Lisztesember

Gramatik - So Much For Love

gramatik_so_much_for_love.jpg

Erre a zenére szinte akármit lehet csinálni. Csak tekerd fel a hangerőt és már made-elte is a dayed. Cserébe, ha még a klip sasolására is vannak energiáid, abból egy nagyszerű életrész tömörítvény sejlik ki. A végső konklúzió pedig: rántotta. Ja, nem. Hanem, hogy ne légy gonosz úriember egy lelketlen limuzinban.

komment

Címkék: zene youtube világnézet

2012/10/21
10:54

Írta: Szerb Lisztesember

Nike és a röntgen segg

Nike_Exclusive_Print_Tight_1_original.jpg

A Nike bemutatott egy új kollekciót kizárólag nőknek. Röntgen mintás tréning naci, mely azt mondja, hogy ez a leánynak kinéző emberegyed belül mégis egy mindent kiálló beast. A nacik 90 dodóba kerülnek és három színben lehet őket megvásárolni. Fekete-fehérben, lila-zöldben és valami fél pucér-fél röntgen színben. Azt hiszem többet nem is tudok róluk mondani. Csak egyet kérek, ha már ilyen magasztos a koncepció, ne vegyen minden hipszter csaj ilyet a következő dubstep buliba egy ilyet, mert akkor a nacesz szubsztanciája sírni kezd.

Nike_Exclusive_Print_Tight_2_original.jpg

Nike-Pro-Printed-Womens-Tights-520779_235_B.png&wid=1238&hei=1238&fmt=jpg.jpg

komment

Címkék: brand világnézet

2012/10/21
10:43

Írta: Szerb Lisztesember

A másodperc 1 000 000 000 000-od része

femto_photography.jpg

Hát igen. Erre nem gondolt volna Edgerton sem. De azóta eltelt egy kis idő és most a TED-nek és a youtube-nak hála a halandó emberkék is megnézhetik Ramesh Rasker előadását a femtofotográfiáról, ami pont az idő ilyen felfoghatatlanul felfoghatatlan részleteiről szólnak. A Coca Cola bár nem támogatja a videót, mégis örülhetett, hiszen a videó elég nagy részében látható logója. Bár lehet, hogy eme tizenegy perc után egyik néző sem rohan majd kólát vásárolni, mert nem lesz mivel. Hiszen megpróbált belegondolni a másodperc trilliomod részébe, de sajnos kiégett az agya.

komment

Címkék: youtube tudás világnézet

2012/10/21
10:14

Írta: LadArt_

--- Operation albérlet ---

lakaskeres-02_3sm_1350807046.jpg_555x773

Amíg a gazdák feleséget, az xtraktor meg tehetséget keres, mi szerkesztőségi albérletre vadászunk, hogy kihasználhassuk a kooperatív multiplayer Lisztesláda írás és zombiláncfűrészelés örömeit. Ezt a jelentést küldjük hát ki mindenkinek, aki erre téved, hátha segít szegény fejünkön.

Over and out.

komment

Címkék: reklám liszteslada

2012/10/18
00:18

Írta: Szerb Lisztesember

Axe

axe.jpg

[unknown source]

komment

Címkék: vélemény világnézet

2012/10/08
23:34

Írta: Szerb Lisztesember

Surprise Me

Surprise Me

komment

Címkék: best of flickr

2012/10/03
13:12

Írta: Szerb Lisztesember

Rafa Nadal pókerarca

rafa_fake.jpg

A Pokerstars új gerilla akciójában Rafa Nadal úgy csinál, mint, aki nem Rafa Nadal. Leleményes, mi? És a legszebb benne, hogy mindet pókerarccal műveli. Na, elég is a rossz szóviccekből, de nagyjából ez a fennállás. Tehát van egy híres teniszezőnk, akit ez a cég megtanított fapofázni és most ezt az új tulajdonságot teszteli egy recepciós asztal mögül. Persze nem annyira megy neki, hiszen csak Superman identitását rejti el a szemüveg.

komment

Címkék: reklám youtube favourite

2012/10/02
10:29

Írta: Szerb Lisztesember

Dan Winters X NASA

dan_winters (1).jpg

Dan Winters úgy látszik fotózott már szájba NASA-t. Új anyaga, a Last Lunch a space shuttle programról készült és nyilvánvalóan halandó emberek számára soha nem megtekinthető helyeket és eseményeket dolgoz fel biztos kézzel, szép kompozíciók felhasználásával. Érdemes őket végignézni már csak esztétikai meg kíváncsiság szempontjából is, hiszen nem mindenki tudja, hogyan is néz ki egy szkafander-kesztyű.
[több képhez vezető link]

dan_winters (2).jpg

dan_winters (4).jpg

dan_winters (5).jpg

dan_winters (3).jpg

komment

Címkék: világnézet fényképzelés

2012/10/01
10:13

Írta: Szerb Lisztesember

Nike LunarRidge

 - © Chris Gray/Hypebeast

A Nike új kollekciójában megtalálható eme vízhatlanosított lunarglide, ami persze már nem futásra van szánva, hanem utcára divatozni. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy mindazok, akik bele vannak szerelmesedve az új technológiájú talpba and shit, azoknak itt a tökély cipő. Felveheted utcára és nem ázol be, nem néznek [annyira] prolinak stb. Szóval neontalpra fel és a végtelenbe is tovább. Ja, és a legfontosabb. A Premierben vesztegetik 150 dodóért.
fotyó: hypebeast

Nike-LunarRidge-OMS-03.jpg

komment

Címkék: design brand divat

2012/10/01
10:05

Írta: Szerb Lisztesember

Starry Wars

vincent_stormptrooper.jpg

Itt egy vangoghosított stormtrooper. Rakjassátok, szifonra, zacsira, meg pólóra. Aztán csak vigyázni a society-vel, mert az enyém már elkopott.

komment

Címkék: star wars print

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása