2011/04/26
09:10

Írta: Szerb Lisztesember

Magritte válfa

Igor Udushlivy gondolt egyet és megcsinálta emez Magritte válfát. Mint azt kedves olvasóim is kitalálták már, a fogas Magritte The Son of Man című képét kívánja felidézni a használóban, mikor is egy kabátot akaszt rá [ s nem pedig holmi tréning felsőt][esetleg a megfelelő formájú lyukba egy megtermett zöld almát tömköd]. Ez a design tág értelemben véve, már-már művészeti parafrázisként is felfogható, ha annak akarjuk [mármint felfogni], de inkább ne szaladjunk ennyire messze a reális használhatóságtól.
Tehát lehet kapni átlátszó és nem átlátszó verzióban [csak azt nem tudjuk hol, mármint kapni[valószínűleg sehol]]. Egy egész kabát a teherbírósága és tetejét kalap-alak díszíti. Over and out.

komment

Címkék: design

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása