2011/04/01
13:15

Írta: LadArt_

#07. Judith Supine.

Felbuzdulva az Exit Through The Giftshop-on, amit nemrég néztem meg, elhatároztam, hogy ujraindítom, illetve folytatom az urban artists sorozatunkat. Nos, Mr. Brainwash-on még gondolkozom, hogy minek könyveljem el, de szerintem az emberiség ezzel ugyanígy van, úgyhogy ráérek még. Szóval nem vele fogom folytatni, hanem egy hölgyeménnyel, Judith Supine-nal. Azért választottam őt, mert ahelyett, hogy közvetlenül ráfestene a falakra, mint a legtöbb graffitis, installációkat, posztereket, főként kollázsokat ragaszt és helyez el az utcákon.

New Yorkban tevékenykedik, munkái pedig történelemkönyvekből és divatmagazinokból kivágott figurák digitálisan felnagyított egyvelege, hozzáadva saját motívumait és persze a megkülönböztető teniszlabda sárga, rikító pink és radioaktív zöldjeit, felhasználva a kiemelőfilcek egész palettáját. A színes képek popartos jellege összevonva az általa használt karakterekkel elég groteszk hatást keltenek ahhoz, hogy azt mondjam rá, egyedi és jóféle művészet. Megfűszerezve a printeket, gyakran választ olyan falakat, ahol a felület és a mű kommunikálni tud, esetleg szerves részévé válik, ahogy azt például Banksynél is legtöbbször látni lehet.

A hajtás után még több képet találtok tőle.

komment

Címkék: street art urban art sorozat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása