2010/11/08
09:21

Írta: Szerb Lisztesember

Nyelemény játék

Kedves nézőközönségünk: IGEN.
Igen, befejeződött a futassuk fel nyeleményjáték.
Kedves nézőközönségünk:
IGEN.
Igen, csilliárd sokan küldtetek matériált, amit ezúton/utcán köszönnénk meg.
[mind a lelkesedést, mind billentyűzetetek amortizálását]
Kedves nézőközönségünk:
IGEN.
Igen, van nyertes.
[de ne csüggedjen senki, hiszen a legjobb linkekből mindketten faragunk majd egy posztot, így beleláthattok mekkora jóságok forogtak kezeink között.]

GRATULÁLUNK.TENYERTÉL.MESE.

MÉGHELYEZÉSTÉRTEKEL:

2.áDÁM mORONCSIK
3.mIKLÓS bABOS
4.eSTI kORNÉLIA
5.wEINIE4[ne csüggedj bro, neked így is van fullos kis blogod meg tumblred, és thanks for all the fish.]

Többen is küldtek, őket majd a válogatásokban említjük meg.

Ahogy szerkesztőtársam aztat felgöngyölítette vala, TÉNYLEG IGEN. Jött nagyon sok jó, meg egypár neméppenjó is, de túltettük magunkat mindkettőn, és kemény pontozós este után sikerült e fentebbi népeket sorbaállítani. Azt találtuk ki agysejtjeink slightly megerőltetésével, hogy mindketten az egyénileg nekünk tetszett anyagokból állítunk össze nektek válogatást. That's right bitches, we roll like dat!

Mesének meg nagyon gratulálunk, hiszen 100%-os teljesítményt nyújtott, azaz mindegyik linkje/képje/zenéje fullos kategóriába esik, ami nem kis szó, lévén válogatósak volnánk. A többiek azért csusszantak hátrébb, mert volt aki válogatás nélkül zúdította ránk a dolgokat, de volt aki csak simán küldött a sok jó között olyat is ami egyáltálán nemjó - segítek: szarcsi.[ésvoltolyanis aki annyit válogatott, hogy küldött 1 darab jóságot ami 100-as volt csak, hát egyszáz az kevés] Ígyhát különkülön pontoztunk minden beérkezett jóságot, hogy fair legyen.

yes we did. YES WE DID!

1 komment

Címkék: tudás super nyeremenyjatek liszteslada

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása